Säilytä joulun kalaherkut oikein klo 9:13 | 22.12.2014 Säilytä tuoreet kalat alle kolmen asteen lämpötilassa ja muista tyhjiöpakattujen kalojen listeriariski.Lue koko juttu FacebookTwitterWhatsApp Tykkää (3) Tallenna Aloita uusi keskustelu Tallennetut Sana on vapaa Eläke, laki ja oma talous Terveys Matkat Mummot Runot Piha & puutarha Kommentit (1) Vierailija 1/1 klo 12:48 | 22.12.2014 Hauki, ahven ja matikka ovat perinteisesti olleet lapamadon väli-isäntiä. Koska siika ja muikku on lisätty porukkaan Vastaa Lainaa Ilmoita asiattomaksi Alueen etusivulle Kommentti * Nimimerkki (ei pakollinen) Sähköposti (ei pakollinen) Ei näytetä julkisesti. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi yhdeksän * Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista. Leave this field blank
klo 9:13 | 22.12.2014 Säilytä tuoreet kalat alle kolmen asteen lämpötilassa ja muista tyhjiöpakattujen kalojen listeriariski.Lue koko juttu
Vierailija 1/1 klo 12:48 | 22.12.2014 Hauki, ahven ja matikka ovat perinteisesti olleet lapamadon väli-isäntiä. Koska siika ja muikku on lisätty porukkaan Vastaa Lainaa Ilmoita asiattomaksi
Kaupallinen yhteistyö: Edwards Lifesciences Kaupallinen yhteistyö: Edwards Lifesciences Näistä tunnistat läppävian – moni oire laitetaan turhaan vanhenemisen piikkiin
Hauki, ahven ja matikka ovat perinteisesti olleet lapamadon väli-isäntiä. Koska siika ja muikku on lisätty
porukkaan