Jälleen kerran Joulusta on selvitty. Vaihtelevaa pakkasta 10 asteen molemmin puolin. Oli mummo laittanut kystä kyllä, syötiin paistia ja juotiin lientä ja siinä sivussa nautittiin perinteisistä laatikoista.

Miten niin kolmen K:n Joulu. Ensinnäkin ne perinteiset lahjat, kirjat,karkit ja kalsarit. Ruuan pääosaa näytteli kotimainen kinkku ja kalat. Visuaalista puolta edusti ystävien tuomat kukat. Siinähän niitä kuusi jo tulikin. Lisääkin kyllä löytyisi, vaikkapa kahvin kera konjakki - mutta vain yksi... Joulu pitää viettää selvin päin, tai on tapana.

Toivottelen teille kanssakirjoittajat oikein mukavaa vuodenvaihdetta ja onnellista vuotta 2015 !

La mer

Kommentit (6)

Samoin sinulle.

Noista kalsareista tuli mieleeni, että miehelle taitaa olla vaikea ostaa lahjaa, kun ne kalsarit tai kravatti tai Mennen ovat ne kestosuosikit vissiin . Tai en tiedä onko enää Menneniä olemassakaan. Oma partavesisuosikkini on kyllä Tabac, vaikka on niitä nykyään jo muitakin kohtuuhintaisia ja ihania tuoksuja, sikäli kun miehiä tulee nuuhkittua salaa jossakin.

Auttaisiko muuten kumppaninkaipuuseen se, että ostaisi jotain hyvää partavettä, vaikka sitä Tabacia ja roiskisi sitä ympäri huushollia, tiedä häntä....

Kukat,kirjat/kortit,konvehdit,kuusi,kinkku ja kalat siinä tärkeimmät.Tietysti kirkko olisi voinut kuulua vielä.Kalsarit ja konjakki ei minun Jouluun kuulunut.Rosolli ja jäädyke vielä niin siinähän ne ruokapuolelta,ilman koota.

Kirsikankukka muisteli tuoksuja(miesten).Tabac partaveden minäkin muistan nuoruudestani,oli kyllä miesten tuoksuista suosikkini(onko sitä vielä).Nyt en enään pidä voimakkaista tuoksuista ollenkaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei Tabac on sieltä kolmenkymmenen vuoden takaa. On satoja parempia ja raikkaampia tuoksuja miehille tullut tuon jälkeen. Muistan niin hyvin kun poikani oli parikymppinen ja tuoksui tuolle ja nyt on 50v. Ei pitäisi jäädä vanhaan kiinni, voi kompastua taakseen kurkkiessa.

Kirjat, konvehdit, kukat, kynttilät sekä kyyneleet, siinä minun jouluiset K:ni.  Jouluyöhön kuuluvat kiinteästi kirja ja konvehdit kuin myös kaipuun kyyneleet. Kaikki rakkaat poisnukkuneet muistuvat mieleen ja kirvoittavat muutaman kauniin ja kirkkaan kaipauksen kyyneleen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat