Kommentit (4)

Se onkin vaikeaa.  Sekä varman todisteen saaminen rakkaudesta että sen antaminen.  Onneksi tämän runon kaunis todiste oli vakuuttava.  Mutta pelkään, että usein ne eivät kohtaa.

Kiitos ajatellusta vastauksestasi.   Vaikka luulen, että ihminen haluaa todisteita kaikesta, vaikkapa autokauppiaan luotettavuudesta.   Mutta mitä rakkauteen tulee, uskon että rakastavilla tai sellaisiksi tulevilla on usein jo sisäinen tieto tai usko asiasta.  Mutta  jokin todiste voi olla kuin piste i:n päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaunis runo ! Jumala on rakkaus ja meidän ihmisten pitäisi jakaa rakkauttamme lähimmäisillemme.  Olla kuuntelioina,, lohdutuksena ja ilona muile.  uuri se tukiverkosto on todella tärkeää

Olen 36 vuotta ollut saman miehen kanssa naimisissa, vastoinkäymiseistä huolimatta. ja elämähän on myötä ja vastamäkeä. Anteeksiantoa, toisen huomioonottamista,luottamusta  ja rakkautta siinä kaiken salaisuus. Arjen pienistä iloista koostuu hyvä elämä

Kiitos kauniista vastauksestasi.  Taidamme jakaa lähimmäisillemme useammin kärsimättömyyttä ja loukkauksia kuin ymmärtämistä ja rakkautta.   Sillä kohtelulla lähimmäinen kuitenkin useimmiten sulaa ja muuttuu.     Hyvän uudenvuoden toivotuksin sinulle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat