Vierailija

Olen tosin kaiken aikaa käytännöllisesti katsoen tipaton. Ei ole varaa huonontaa terveyttään ja kauneuttaan alkoholilla. Iloa saa niin monesta muusta asiasta, esim. liikunnasta.

Kommentit (13)

Tipatonna on mennyt jo monta vuotta,kolme vuotta viimeisestä kaljapullostakin.

Miksi riskeerata vähääkin terveyttä.

Nytkin vaikka saisi kulkuneuvon tähden ajaa vaikka kuin humalassa,ilman että pystyvät syyttämään rattijuoppoudesta(kolmipyörä akkumopo).

Nuorenna tuli otettua sitäkin enemmän mutta tuli kiintiö täyteen,eikä juohu edes mieleen tipottelu,kannustan kaikkia tipattomaan tammikuuhun ja vaikka pitemmäksikin aikaa tai kokonaan lopettamaan.

Tipatonta tammikuuta suurempi haaste taitaa monellekin olla tämä 100 päivän viinattomuushaaste. Sen mannekiinina toimii itse Matti Nykänen, onnea vaan Matille tavoitteessaan! Muitakin julkkiksia on haasteessa keräämässä varoja hyväntekeväisyyteen ja haasteeseen voi liittyä kuka tahansa, kadunmieskin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kirsikankukka55

Tipaton tammikuu tai sata päivää ilman viinaa ja sitten kaksin käsin pullosta kiinni ja palkinnoksi kaatikänni. Ei ole kovim hyvä sabluuna, jos viinan haitoista halutaan eroon.

Taidat ajatella, ettei kohtuukäyttäjä tarvitse tipatonta tammikuuta tai 100:n päivän raittiutta. Kun on saanut rintalastan alustan ohenemaan, ei takuulla kiirehdi turvottamaan maksaansa ehdoin tahdoin. Kokeilepa, jos uskallat.

En tuota aivan noin synkkänä näkisi.  Harva rapajuoppo tälläiseen haasteeseen tarttuu ja henkilöllä jolla on pienempiä ongelmia alkoholin kanssa voipi saada tuosta sadasta päivästä hyvän aloituspotkun raittiinpaan elämään.Eikä tuollainen tauko tee pahaa Matillekkaan. Vastauksena Kirsikan kommettiin.

Kyllä vietän tipatonta tammikuuta. Vietän myös raitista helmikuuta. Mahtavaa maaliskuuta. Hauskaa huhtikuuta. Touhukasta toukokuuta. Kesänkeveää kesäkuuta. Heilimöivää heinäkuuta. Eloisaa elokuuta. Suvenkaihoista syyskuuta. Leppoisaa lokakuuta. Mainiota marraskuuta. Joutuisaa joulukuuta. Siinäpä menikin koko vuosi! Taisi tulla raitis vuosi! Ihanaa!

Jos yleensä otan, se on fingerporillinen konjakkia kahvin ja vesilasin kera. Ei sitä tiedä milloin tuntuu tarvitsevan lämmikettä luilleen ja vahvistusta sydämelle. Niin että en varmaksi lupaa meneekö koko tammikuu ilman tuota.

Käytän muutenkin niin harvoin alkoi, että pelkkä tammikuu menee monesti ilman moneen kertaan vuoden aikana. Jos vaikka pari lasillista viiniä kuluu koko vuonna.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat