Kommentit (3)

Mikä ihana yllätys! Käyn matkamessuilla melkein joka vuosi. Viime vuosina Egyptin osasto on ollut pettymys. Sinne kohdistuvaa matkailua ei ole edistetty laisinkaan. Muistan, että 90-luvulla osastolla tarjoiltiin maistiaisina eygptiliäistä ruokaa ja tänä vuonna on mahdollisuus kokea samaa.

Jos ei muusta syystä ole kiinnostunut niin Tutankhamonin kuolinnaamiota (tekosellaista) kannattaa ainakin käydä vilkaisemassa. Ajatella, että ALKUPERÄINEN ON KULLASTA. Kairon egyptiläisessä museossa sen kuvaaminen on kielletty mutta nyt pääsee napaamaan kuvan kopiosta.

Mökinmuori! Mitäs tuumaat...?

 

Innoissani olen. Tuon naamion olen nähnyt Villa Royalissa Egyptin aarteet näyttelyssä. Siellä oli myös monta muuta kopiota Kairon museon aarteista. Pitäisi tarkistaa onko Matkamessuilla mahdollista tavata myös Velin matkojen Veli Kilpinen, tuo legendaarinen Egyptin matkojen opas. Egyptin kuume nousee, ei vielä tänä talvikautena, mutta.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kohteessa ei mitään vikaa.  Mutta olisin  kyllä toivonut  edes 4-5  kohdetta.  Ilmeisesti  matkanjärjestäjät  säästää.  Ehkä hyöty on ollut huono.  Onhan tuo huomattu jo ennenkin  että "tarjouslähtöjä"  ei varsinaisesti enää ole  messuille houkuttamasta.

Menestystä  Egyptin esiintymiselle.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat