40–60-vuotiailla suomalaisilla paha ongelma: "Paino nousi merkittävästi"

Suurin osa suomalaisista työntekijöistä on ylipainoisia, mikä aiheuttaa vakavan riskin niin ihmiselle itselleen kuin suomalaiselle työelämälle.Lue koko juttu

40–60-vuotiailla suomalaisilla paha ongelma: "Paino nousi merkittävästi"

Kommentit (3)

Vierailija

Painon nouseminen keski-iässä on normaalia kun aineenvaihdunta laskee.
Miksi ei katsota, kuinka paljon alkoholistit, tupakinpolttajat, vanhatpiiat yms. tuovat kustannuksia työpaikoille. Kuinka sinkkujen työkyky laskee, kun ne eivät saa tarpeeksi läheisyyttä.
Ärsyttää tällainen lihavien syyllistäminen. Ainoa asia, jonka näkee päältä päin.

Millä lailla vanhatpiiat tuovat kustannuksia työpaikoille? Mitenkä sinkkujen työkyky muka laskisi läheisyyden puutteesta? Itsepähän ovat nirsouksissaan valinneet sinkkuuden. Muuten, pienten  lasten äidit ne vasta ovat paljon poissa töistä, sairaitten lasten takia. Toisin sanoen lisäävät työpaikkakustannuksia.

Liikalihavuus mielletään usein laiskuuteen. En tiedä miksi näin on. Väittäisin että työnhaussakin vähän karsastetaan selvästi ylipainoisia.

Keskiikään tullessaan ihminen ei voi syödä samalla lailla kuin nuorempana. Pitää syödä huomattavasti vähemmän. Jos ei tätä seikkaa oivalla niin paino auttamattomasti nousee. Ylipaino saattaa olla terveysriski mutta se on myös esteettinen  haitta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jaa tää on tätä taas ! Riidan kylvöä useassa ketjussa ja aiheena lihavuus tai seksin puute.

Tämmöiset riita-trollit lentäkää luudalla muualle !

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat