Mummomafia neuvoo ruuhkavuosissa eläviä suomalaisia uudessa sarjassa

Televisiossa pääsevät esiin nyt kypsät naiset: Yli 200 vuoden kokemuksella ihmisten ongelmia ratkovat Kristiina Halkola, Raili Hulkkonen ja Eva-Riitta Siitonen.Lue koko juttu

Mummomafia neuvoo ruuhkavuosissa eläviä suomalaisia uudessa sarjassa

Kommentit (6)

Enpä paljon odota tuolta kolmikolta, helppoa elämää ja pintaliitoa viettäneiltä hienostorouvilta.

-nurikuri

Katsoin juuri tuota ohjelmaa. Oli aivan mielenkiintoinen. En ymmärrä kuinka joku voi sanoa kolmikosta"helppoa elämää ja pintaliitoa viettäviä hienostorouvia".

Kukin heistä on tehnyt tahollaan pitkän ja ansiokkaan työuran. Ja tomerastipa näyttivät vielä tarttuvan työhön. Toivottavsti eivät tehneet turhaa työtä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

On teillä arvostelijoilla kapea näkemys. Mikä on yläluokka, esim. näyttelijän kohdalla, tai kosmetologin kohdalla? Alhaalta se kolmaskin nainen on ponnistanut eikä silti ole ylpistynyt.  Jos leidit leikkivät perhetyöntekijöitä, miksei sitten kukaan muu voi mennä auttamaan ? Tapauksia on varmasti niin paljon, että kaikki te arvostelijatkin saatte oman kohteen hoidettavaksi ! Hankkikaa toosatv paikalle!

Erittäin mielenkiintoinen ohjelma, ei ainakaan uusinta.

"Mummut" ovat ansioituneet omilla töillää ja autettavat nuoret ihania kun ovat lähteneet noin avoimina mukaan ohjelmaan.

En minäkään koe että olisivat eliittirouvia leikkimässä hyväntekijää, ovat ihan osaavia ja kuuntelevia. Sitä vaan tuumin että miten ne autettavat pitemmän päälle selviytyvät, kuka heitä jelppaa myöhemmin? En ihan osaa uskoa että kertarytinällä ongelmat on hoidettu niin ettei enää uusia ongelmia tulisi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat