Kommentit (5)

Vierailija

- Olipa kiva video! Mitä parasta mainosta tuolle kuntotalolle. 

Kunpa tuon näköisiä miehiä juoksisi vapaanakin...

Minä muuten olin luullut, että voimakas laihduttaminen tekisi hallaa laulajan äänelle. Maria Callas näivetytti itsensä, eikä ääni kestänyt kovinkaan kauan. Mutta se varmaan oli liiallista laihduttamista.

Vierailija

Sitkeässä on suomalaisen uskonto punaiseen lihaan, rasvaan, kaljaan ja kauhistus terveellinen ruoka. Aivopesu on tehnyt tehtävänsä. Ootteko kuulleet vegaanista jolla olisi sydän/verisuoni/metaboli ongelmia ?

Vierailija

Minulle ei ole maistunut liha kymmeniin vuosiin. Alun perin se jäi pois, kun nuorena laihdutin. Kyllä nykyäänkin syön joskus lihaa pitkin hampain, kun se jossain kyläpaikassa eteeni tuodaan, eikä ole muita vaihtoehtoja. Välillä kippaan kinkunsiivut salaa nenäliinaan ja salakuljetan pois.  - Muuta epäterveellistä valitettavasti tulee syötyä, esim. hillomunkkeja, Runebergin torttuja ja laskiaispullia. Mutta alkoholin olen jättänyt kokonaan pois, senkin vähän mitä ennen naukkailin. Olen normaalipainoinen, välillä liippaa ylärajan lähellä. Uinti ja muu vesiliikunta on minulle mieleen, pienentää mahaa ja parantaa ryhtiä.

Vierailija
Vierailija

Callas näivettyi muista asioista.

Maria Callas laihdutti lapamadon avulla. Siitä oli juttuja lehdissä vuosikymmeniä sitten. Kukin taplaa tyylillään...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat