Gluteiinia vai ei? "Vilja itsessään ei ole paha asia"

Kommentit (4)

Vierailija

Nää gluteenittomat "kokeilijat" on vihoviimeisiä ravintola asiakkaita. Ensin vaaditaan että missään ei saa olla gluteenia ja sitten kun kokki varta vasten tekee (sen kymmenen hengen pöydän ainoan) gluteenittoman annoksen, aletaan marista että kun tuolla naapurillakin oli annoksessaan sitä ja tätä hyvää, että miksei mulle.

Parasta olisi kun gluteenittomalla olisivat VAIN sellaiset jotka sitä ruokavaliota oikeasti tarvitsevat. Nmä wannabe-keliaakikot pilaavat kaikkien oikeiden ruoka-aineallergisten maineen.

Vierailija

Juuri näin. Puhutaan gluteenittomuudesta muoti-ilmiönä yms. Tällä tavalla aiheutetaan se, etteivät keliaakikotkaan saa välttämättä asiallista kohtelua. Olen jopa lukenut jonkun ravintolatyönekijän kirjoittavan keskustelupalstalla, että häntä ärsyttää sen verran paljon nuo esim. gluteenittomat villitykset, että hän kiusallaankin sipaisee jauhoisella lastalla ns. gluteenitonta annosta. Miettikääpä mitä siitä seuraa keliaakikolle. Ei se kokki voi kuitenkaan tietää, kuka on todella sairas, kuka vain muotipelle.

Vierailija
Vierailija

Ei se kokki voi kuitenkaan tietää, kuka on todella sairas, kuka vain muotipelle.

Kannattaako sitten sipaista jauholastalla, kun siitä on ongelmia vain keliaakikolle, ja gluteenihörhö ei asiaa edes huomaa?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat