Lähtisitkö Ranualle vai Islantiin? Nämä ovat ammattilaisten lomavalinnat

Matkailutoimittajat palkitsivat suosikkinsa koti- ja ulkomaisten matkakohteiden joukosta. Mikä on sinulle mieluisin kohde?Lue koko juttu

Lähtisitkö Ranualle vai Islantiin? Nämä ovat ammattilaisten lomavalinnat

Kommentit (6)

Parhaimpia lomanviettopaikkoja kotimaassa ovat Valamon ja Lintulan luostarit.

Ja kunnon kohottamiseen paras paikka on Katinkulta.

Kyllä lähtisin molempiin! Ranualle kotimaassa sekä Islantiin ulkomaille. Ah, Islannin kuumat lähteet! Eksoottinen maa on Islanti, erikoinen ja viehättävä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suomen Lappi on yksi parhaita kotimaisia kohteita. Jos haluaa rauhaa ja yksityisyyttä voi majoittautua esim. metsähallituksen autiokämppään.

Paras ulkomaankohde minulle on Egypti, vuositahansien vanhan historiansa tähden.

Islantiin! Vietin v. 1992 kaksi viikkoa Islannissa. Erilainen, kiehtova maa. Jos elinvuosia riittää, toiveissa on käydä siellä vielä ainakin kerta.

Mieleen on erityisesti jäänyt, ettei puita ollut olleenkaan, pelkkiä pensaita. Islannin hevosia juoksenteli vapaana pitkin Islantia. Saari kun on, ei pelkoa hevosten karkaamisesta.  Reykjavik on ihastuttava pienen oloinen kaupunki, suomalaisen helppo sulautua joukkoon. Luonto eksottinen verrattuna Suomeen, jäätiköitä, tulivuoria, kuumia lähteitä,kanjoneita jne. Islantilaiset tuntuivat tykkäävän suomalaisista ja Suomi oli siellä hyvin tunnettu. Mm. Alvar Aalto, jonka suunnittelema Nordic House on Reykjavikissa. (kuvassa Gullfoss)

Luonnossa kirmaavia Islannin hevosia.

Ainoa miinusmerrki Islannille: kaikki ruoka ja juoma oli kalliimpaa kuin Suomessa. En tiedä, onko tämä asia muuttunut vuosien myötä...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat