Vierailija

Kolme nuorta miehen alkua  raiskasi 2-5  vuotiaat  lapset.  Tekoo sisältyi myös muuta väkivaltaa .  Iltalehdessä lisää. 

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihmetyttää myös ko. tapaukseen liittyen, kuinka nuo lapset ovat joutuneet raiskaajien kanssa tekemisiin. Ovatko tekijät lähipiirin ulkopuolelta, siis täysin vieraita ihmisiä, ja jos, niin kuinka tuollainen tilanne on mahdollista?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1421386233988.html?pos=ok-nln

Enemmän minua ihmetyttää nuo tuomiot. Uutisoidaan hirvittävästä paljastuksesta ja että teot ovat törkeitä. Oikeus pitää tekoja rikoslajissaan varsin vakavina.....tuomiot;

"Oikeus tuomitsi vanhimman, vuonna 1986 syntyneen miehen kolmen vuoden vankeusrangaistukseen kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Oikeus katsoi kahden nuoremman, vuonna 1989 syntyneiden miesten syyllistyneen myös samoihin rikoksiin. Oikeuden mukaan he syyllistyivät myös kolmeen pahoinpitelyyn, mikä pidensi heidän tuomioitaan.

Toiseksi nuorin sai kolmen vuoden ja neljän kuukauden vankeusrangaistuksen. Nuorin mies sai kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden vankeusrangaistuksen. Nuorimman miehen pisintä, kolmen vuoden ja kymmenen kuukauden tuomiota selittää se, että hän muun pahoinpitelyn ohella puri ja talloi lapsia. Tämän lisäksi hän teki lapsille eniten erilaisia seksuaalisia tekoja. Pirkanmaan käräjäoikeus antoi asiassa tuomion perjantaina. Asia käsiteltiin kolmen tuomarin kokoonpanossa. Ratkaisu oli yksimielinen."

Plus rahallinen korvaus

......eipä vallan hirvittäviä tuomioita.....

Muistaakseni 60:ksi vuodeksi salaiseksi julistettu yksityiskohdat ja nimet, lasten suojelemiseksi. Siitä tulee mieleeni, että tekijät ehkä lähipiiristä. Eivätkä tuon ikäiset pikkulapset missään ilman aikuisia kaiketi kuljeskelekaan, niin että ventovieraat pääsisivät yllättämään.

Pedofiilejä hoidettaessa ei taideta kovin hyviä tuloksia aina saada. Voidaanko lääkitys määrätä pakolliseksi, ja auttaako se? Pääasia, ettei näitä järkyttäviä tekoja pääsisi  tapahtumaan.

Yhdessä TV-ohjelmassa kerrottiin pedofiileille tehdyistä aivojen kuvauksista (tutkimus). Huomattiin, että pedofiileillä jossain määrätysssä aivojen osassa oli samanlaista poikkeavaa toimintaa. Siitä on nyt vuosia, kun näin ohjelman, joten en tarkemmin muista.  - Sanoohan sen kyllä järkikin, että normaali ihminen ei lasten kimppuun käy.

Miksi näistä tänne täytyy kiihkoilla, milloin mistäkin..abortista, raiskauksista ym. Mitä uskonsuuntaa edustat ?

 

Näistä täytyy puhua kaikkialla!!!!

Kuvottavia asioita joita pääasiassa kieroutuneet, sairaat ukot himoissaan tekevät lapsille! Siis pedofiilit ja raiskaajat. (Abortti on sitten toinen juttunsa.)

Ei tarvita mitään uskoja tähän sotkea.

Normaali äly riittää tajuamaan järjettömät ja väärät teot.

 

 

 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat