Vai miten se menee...

Mennävuosina tässä meidänkin kotikadulla hiekotettiin kadut ainakin liukkailla keleillä. Nyt on katu kuin luistinrata tai epätasaisuuksineen vielä pahempi.

Se on suurta säästöä, kun ei hiekoteta. Mitäpä noista mummojen, pappojen ja nuorempienkin luista ja nivelistä. Nyt on urakalla katkenneita käsiä ja jalkoja. Lääkäriasemilla tupla miehitys ja töitä painetaan yötämyöten. Työssäolijoilla kuukauden kahden sairasloma, verotulot pienenee ja terveykulut moninkertastuu. Lisäksi kipua ja tuskaa.

Olikohan nyt säästö väärässä paikassa.

Kommentit (3)

Tässä ja monessa muussa  paistaa läpi että homma ei ole hallinnassa.  Tosin kyllä  jossei hallinto  määrärahoja anna niin minkäs väliporras tekee. 

Kouvolassa sulkivat urakalla kouluja. Oli joku oppilas liian vähän.  Eli säästöjä.  Jälkeenpäin huomattiin että  koulukyydit  vei kaiken hyödyn.  Lopputuloksena jopa 3 tuntia pitemmät koulupäivät.

Olen huomannut myös päinvastaista toimintaa, eli mitä epäinhimillisempiin kellonaikoihin tullaan ja jyrätään asfalttia jossa on puoli senttiä lunta. Ei tarvitse viikonloppuaamuinakaan nukkua univelkoja pois. 

Kun meninaamusella lähellä olevaan palvelutaloon, oli enne kymmentä aamulla jalkakäytävät auraamatta ja puoli metriä lunta, todella vaikea kävellä tuollaisessa pöhryssä. Tuntui aika kummalliselta kun aura urakoi toisella puolella tietä, että koululaiset nuorilla jaloillaan pääsivät opiskelemaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat