Miksi sinunkin kannattaa ottaa influenssarokote?

Influenssarokotukset ovat käynnistyneet. Erityisesti riskiryhmien on syytä käydä ottamassa ilmainen rokote.Lue koko juttu

Kommentit (1)

Vierailija

Yleinen väite on, että influenssarokotteet vähentäisivät kuolemia. Kriittisen analyysin mukaan influenssarokotteet mahdollisesti vähentävät riskiryhmien kuolleisuutta 4,6 %, mutta Suomessa asiaa markkinointiin H1N1-pandemian aikana, että teho olisi yli 50 %. On myös näyttöä siitä, että rokotukset voivat jopa lisätä kuolleisuutta.

Analyysit totesivat vuosien 2009-2010 rokotusten sivuvaikutuksista raskaana oleville, että nämä elohopeaa ja muita "terveystuotteita" sisältävät rokotteet aiheuttivat 4250 %:n nousun sikiökuolemissa. Sama tapahtui H1N1- rokotusten yhteydessä Suomessa, mutta se on asia, josta vaiettiin tyystin. Yhteydenottojen perusteella ymmärsin, että tilanne oli kaoottinen joissakin sairaaloissa.

Flunssarokotteet ovat tehottomia. Virukset muuntuvat koko ajan, joten täsmärokotetta on mahdoton valmistaa. Vaikka järjestelmä suorastaan pakottaa ihmiset rokotuksiin, ei siihen löydy mitään tieteellistä perustetta ellei sitten syitä haeta talouspuolelta. Myös riski- ja erikoisryhmien rokottamisesta ei ole apua. Rokotteet eivät tehoa alle 2-vuotiallla lapsilla, ei myöskään alle 5-vuotiailla lapsilla aikuisilla, vanhuksilla. Vanhusten parissa työskentelevän terveydenhoitohenkilöstön rokottaminen ei estänyt potilaiden kuolemia. Henkilöstön painostaminen rokotuksiin on siten vailla perusteita.

http://www.anttiheikkila.com/blogi/tosi-paha-vedatys-flunssan-hoidossa/

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat