Kommentit (4)

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Jos Helsingissä on näin mutta kotikaupunkini uimahallissa en ole tälläista havainnut. Jos joku yrittääkin livahtaa allasalueelle ilman suihkua niin siitä kyllä huomautetaan. Ryhmäkuri toimii suomalaisnaisten keskuudessa. 

Vierailija

Tämmöinen traaginen aihe tällä kertaa - likaiset naiset. Toivottavasti tästä ei tule yleistystä, naiset ovat enimmäkseen puhtaudestaan tarkkoja. Voi tätä nykyajan journalismin tyyliä...

Vierailija

Kyllä aiankin Hämeenlinnan uimahallissa osa naisista tulee meikit päässä ja tukka kuivana lakalle haisevana veteeen, varsinkin vesijuoksijoilla tämä on yleistä.( Myös häpykarvojen ajelijoita- nuoria naisia- on nähty uimahallin suihkussa.vFiksu voisi  varmaan hoitaa sheivaamisen kotona!) Ajatellaan kai, etteivät meikit ja muu lika pääse veteen, mutta ei siellä kukaan niin kuivana pysy,kun vesi roiskuu jumpatessa. Mielestäni säännöt koskevat kaikkia ja uimavalvojien pitäisi ottaa tiukka linja. Jos ei tule puhtaana altaaseen, niin ei kun takaisin suihkuun ja ellei muu auta niin porttikielto. Muu ei taida auttaa, jos ei oma järki sano, miten yleisissä tiloissa käyttäydytään. 

Vesijuoksija

Vierailija

Kaikissa uimahalleissa on samat ongelmat, jätetään pesemättä ennen uintia, pissitään altaaseen eikä ole sukupuolesta kiinni mitä ihmiset halleissa touhuaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat