Perivätkö lapset pelon ja masennuksen?

Minkälaisia pelkoja edelliset sukupolvet ovat jättäneet: Miten isoisien sotapelot tai nykyvanhempien depressiot ovat vaikuttaneet? Periytyykö pelko?

Lue koko juttu

Perivätkö lapset pelon ja masennuksen?

Kommentit (2)

Vierailija

 

Tuli mieleeni sellainen ajatus, että kuinka moni veteraaneista sai jälkitärähtäneen oireita. Oma isäni oli kuulemma muuttunut täysin silloisesta reippaasta nuoresta miehestä, täysin tunteettomaksi perhetyranniksi. Häntä sai pelätä ihan tosissaan kun illalla palasi perheensä pariin ansiotyöstään. Ansiot olivat hyvin sattumanvaraisia koska moni työnantaja ei kauaa katsonut riitaista miestä listoillaan.

Lienee osaltaan saanut morfiinista ja amfetamiinista (pervitiini) riippuvuuden, koska sivilissä niitä piti hankkia omaan käyttöön luvatta. Alkoholin käyttö tuli aloitettua mikäli muilla konsteilla ei saatu päätä sekaisin.

Omakohtaiset muistot olen tallentanut paperille joten jossain välissä voin kirjoittaa niistä osan vaikka tämän lehden muistojen osastossa.

 

Olen lähiaikoina kummastellut mm. Ylen uutisankkureiden ja kuuluttajienkin tummaa, joskus ihan mustaa vaatetusta. Siltä itsestänikin tuntuu, raskas uhka maailman yllä. Pelkoahan se on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat