Maksaisitko 30 euroa tylsästä veitsestä? Kuluttajalta moitteita Fiskarsille

Kuva: <span class="photographer">Kuvakaappaus Kuluttaja-videolta</span>

Fiskarsin veitset eivät ole lajinsa aatelia. Tämä ilmenee Kuluttaja-lehden julkaisemasta kokkiveitsitestistä.Lue koko juttu

Maksaisitko 30 euroa tylsästä veitsestä? Kuluttajalta moitteita Fiskarsille

Kommentit (4)

Ihmekös tuo. Tuotantoa kotimaassa lopetettu rajusti viime vuosina, hankitaan muualta. Samantyyppistä tuotteita saa halvemmalla muilla merkeillä varustettuna. Hyvä että näitä testejä tehdään ja saadaan halpatuotteilla kalliilla rahastaminen aisoihin. Jotenkin tuntuu että tämäntyyppinen ajattelu on tullut tiensä päähän ja kuluttajat ovat erittäin hinta ja laatutietoisia.

Tessu

Laatikossa muorivainaan vanha puukahvainen veitsi jonka juuri teroitin,ikää varmaan se 40-50v... muttaaina vaan pelaa,yksi pikku juttu muuten että mitään missä on puinen tai muovinen kahva/nuppi ei kannata pestä tiskikoneissa,niillä saa varmasti ne nupit /kahvat murenemaan ja halkeemaan,eli pilalle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minulla on myös puupäinen vanha veitsi,jota en enää viitsi käyttää,on terävä mutta teroitettu jotenkin vinoon.Olen nirhaissut kiireessä sillä jopa sormeeni.Uudemmat Fiskarsin muovipäiset ovat tylsiä enkä saa niihin terävyyttä  teroittamalla. Lihanleikkuussa on pakko käyttää J.Marttiinin puukkoa ja se toimii.

Vierailija

Minäpä sain lehdentilauspalkkana niin ihmeellisen ihanan veitsen, että ikinä en ole niin terävällä ja melkein ilman painoa leikkaavalla veitsellä leikellyt. Veitsessä lukee SUBARASHII...terä on  15 cm. kahva todella käteen muotoiltu ja koko musta kuin myös tuppi  johon veitsen kädestään helposti sujauttaa. Todella onnistunut kokonaisuus.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat