Onko kotimainen sohva aina myös paras?

Sohvakaupoilla ei pidä hätiköidä. Kotimaista vaihtoehtoa pidetään yleensä laadukkaana, mutta alkuperä kannattaa aina varmistaa kunnolla.Lue koko juttu

Kommentit (8)

Nuorempi polvi on ostanut Ikean huonekaluja mm.sohvan, ovat olleet ihan tyytyväisiä. Sohva on heidän ja kavereidensa ahkerassa käytössä, mutta kestää kuosissaan. Kotimainen hankinta ei heillä rahatilanteen vuoksi olisi onnistunut.

Pohjanmaan Kaluste Kurikasta myy laatutuotteita. Meillä jo toinen sukupolvi käyttää heidän tuotteitaan. Tuotteet hyvin tehtyjä ja kestää aikaa sekä kulutusta. Mikä parasta, tehtaanmyymälässä palvelu pelaa!

Mökin muori
Seuraa 
Liittynyt8.5.2014

Meillä on koira jonka sohvalle pääsyä ei rajoiteta milläänlailla.Siksi meillä vaihdetaan sohvaa aika usein. Ikean sohvat ovat edullisia ja hyvännäköisiäkin, lisäksi joihinkin malleihin saa myös pestäviä irtopäällisiä.

Laadukas sohva maksaa, mutta sen lisäksi kestää. Nykyajan kertakäyttökulttuuri ja trendimuoti on pahinta myrkkyä ekosysteemille.

Nämä Ikean sohvat eivät välttämättä kestä kuin vuoden pari ja sitten alkaa jo tyynyt levitä ja kangas kulahtaa. Jos haluat laadukkaan sohvan, osta käsintehty sohva muualta kuin Maskusta, Iskusta tai muista massaliikkeistä. Sohva ei ole mikään pikkuostos. Jos sinulla ei ole varaa tai halua ostaa halvempaa, istu lattialla.

Ostin vuonna 1994 Pohjanmaan kalusteen laadukkaat nahkasohvat 2:n ja 3:n istuttavat. Olivat hintavat mutta hyvin ovat kestäneet ajan patinaa. Tosin ei ole kissoja eikä koiria kotona. Kannattaa ostaa laadukas tuote heti alkujaan koska se maksaa ajan mittaan itsensä takaisin.

Ikean halpissohvia en suosittele, eivät säilytä ryhtiään. Ainoastaan sitten vain Ikean sohva jos on varaa vaihtaa se vuoden - kahden välein. Tulee kyllä kalliimmaksi kuin laatusohvan ostaminen vuosien saatossa.

Taru

Meillä Laulumaan käsityönä Suomessa tehdyt sohvat. Todella hyvät! Jopa pehmusteet kotimaiset ja siksi ostimme, kun myyjä sanoi niidrn kestävän kymmeniä vuosia painumatta kasaan. Runko myös puuta eikä mitään lastupaskaa.

Vierailija

Sohvan hankinta on mielessä, olen katsellut esitteitä ja käyn varmaan Ikeastakin katsomassa kun on kauppakeskuksessa käynti tällä viikolla.

Tällä iällä (60+v) en enää ajattele että tavaroiden pitää kestää kymmeniä vuosia, enhän tiedä olenko istumassa niillä viiden tai kymmenen vuoden päästä. Materiaali, puhdistus ja mukavuus on minulle tärkeät. Jos sohva ei kestä tai mieli muuttuu, raskii vaihtaa toiseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat