Vierailija

Maahanmuutto pitää tuplata, muuten Suomi ei pärjää!
29.1.2015 22:51 Kristina Ljungqvist 
Maahanmuuton tuplaus
 
Työttömyys
 17 kommenttia 

ilmoita asiaton viesti

Missähän asiassa me sillä pärjäisimme? Raiskausten lisääntymisessäkö? Rikollisuuden määrän kasvamisessako? – No tuohan se töitä lisää poliiseille, virkamiehille ja oikeuslaitoksen lakimiehille, mutta näiden ryhmien työllisyyden kasvullako tatä maata muka nostetaan laman alhosta? Ja kattia kans!

Mielenkiintoisia arvioita Evan raportissa.  Minkälainen porukka noita arvioita tekee? Yli 60 vuoden kokemuksella minä olen arvioinut liian monta asiaa ihan oikein. Ja nyt arvioin tämän Evan arvion suomalaisten järjen isoksi  aliarvioinniksi!

Jokainen tavallinen ihminen, joka on tottunut tulemaan toimeen omillaan ja hoitamaan asiansa kokonaisvaltaisesti asiallisesti, on nähnyt, miten työttömyys on kasvanut kasvamistaan ja nuo maahanmuuttaja ”pelastajat” istuskelevat joutilaina Itiksen Fasterissa kuluttamassa aikaansa ja sossusta saamiaan tukia. Heistä ei Suomeen vetoapua tule, korkeintaan vetävät talouttamme vielä alemmas.

Sitten on toisenlaiset maahanmuuttajat: ne, jotka tulevat naapurivaltioista tänne tekemään suomalaisten rakennusmiesten, kampaajien, myyjien yms. työt hiukan pienemmällä palkalla, koska asuvat oikeasti kotimaassaan ja jakavat täällä yleensä jonkun yhteisasunnon työviikon ajan ja elävät siis pienemmillä kustannuksilla kun suomalaiset. Näitä suojellaan suomalaisten viranomaisten taholta enemmän kuin ketään koskaan aikaisemmin. Meidän hulluuteen saakka määräyksiä täynnä olevat lakimme kun suorastaan vaativat näiden ulkomaalaisten suosimista. Kas kun määräysten mukaan esim. kaupungin on parin vuoden välein kilpailutettava melkein koko toimintansa. Se tietysti työllistää kunnallisen sektorin loistavasti, mutta ei siitä mitään hyötyä yhteiskunnalle ole, päinvastoin! Ihmiset elävät jatkuvassa epävarmuudessa, onko ensi vuonna töitä vai ei jne. Kaiken lisäksi meillä on ymmärtääkseni suuri tarve vähentää kunnallista työvoimaa, koska se tulee niin kalliiksi… Kilpailutuspakon voisi hyvin säätää tapahtuvaksi esim. 5-7 vuoden välein ja kun kerran kansallisuuden mukaan ei voi asettaa etusijalle ketään, tehdään kriteereistä sellaiset, että suomalsiten on helpompi ne täyttää, kuin vieraskielisten!

Työtä suomalaisille, perusteluna kunnollinen suoman kielen hallinta!

Muistan, miten muuan valtuustoryhmä oli kerran onnellinen, kun sai lisäarvioesityksen kunnallisen rakentamisen lisäämisestä laman aikana aikaiseksi. Kun sitten niitä sovittuja urakoita alettiin rakentaa, paljastui, että liki koko työvoima oli palkattu ”Helsingin eteläisestä kaupunginosasta” ja suomalaiset rakennusmiehet kävelivät työttöminä rakennusten läheisyydessä, kiroillen pitkälle keskiyöhön ja viikonloppuihinkin ulottuvaa jatkuvaa naulaamista ja poraamista, kun heille tarjottiin ”ei oota” työkkärissä. Kaiken lisäksi työn laatu kärsi siitä, että pomot ja työntekijät eivät kieliongelmien takia ymmärtäneet, mitä olisi pitänyt tehdä tai tekemättä jättää…

Kilpailutussäännöissä sanotaan kuulemma, että aina pitää ottaa edullisin tarjous. Mutta kuitenkin käsittääkseni työnantaja voi pistää vaatimuksiin ammattitaidon lisäksi suomen kielen hyvän hallinnan. Silloin ainakin huonosti sitä hallitsevat jäisivät rannalle ja olisi olemassa pienet mahdollisuudet siihenkin, että lääkäri ymmärtäisi potilasta ja toisin päin samoin monessa

Raportissa kerrotaan, että väestön määrä on 25 vuodessa kasvanut yli puolella miljoonalla, mutta työllisten määrä ei ole juurikaan kasvanut, eli väestönkasvu on valunut hukkaan. – miten ihmeessä tätä taustaa vastaan voidaan ajatella, että maahanmuuttajalisäys väestään nyt  nostaisi työllisten määrää, kun ei se ole tehnyt sitä parempina aikoinakaan? Omituista ajattelutapaa..

 

Lähtekää nyt rekrytoijat vaan tiukentamaan tätä kielitaitovaatimusta, että saadaan suomalaisllekin työpaikkoja ja vasta sitten kun valtaosa suomalaistyöttömistä nauttii palkkatuloa sosiaalitukien ja työttömyyskorvausten sijaan, alatte tähyillä niihin maahanmuuttajiin, jotka vasta odottelevat Suomeen muuttmista!

 

Sivut

Kommentit (161)

 Mielestäni tämä maahan muutto asia on päättäjiltä karannut täysin käsistä. Oman maan kansalaiset on unohdettu täysin. Vanhukset makaavat palvelutaloissa lääkittyinä niin tainnoksiin, ettei heistä vain ole vaivaa henkilökunnalle, niille vähille ketä on töissä. Kotona asuvat puolittavat lääkkeensä, koska eläke on monilla pieni. Yhteiskunta ei siis huolehdi heistä, jotka eivät enää pysty itse oikeuksiaan vaatimaan. Mutta kun maahanmuttajista on kysymys, maamme viranomaiset tekevät kaikkensa, että heillä on tullessaan asunto kalusteineen. Unohtamatta toimeentulotukea ja muita sosiaalisia palveluja mitkä heille kuuluvat. Hyvin pian he oppivat miten yhteiskunnan apua käytetään hyväksi myös epärehellisin keinoin. Tehdään pizzeriassa pimeää työtä, nostetaan samalla tuet jotka on myönnetty. Lasten kesäloma kun koulusta alkaa, matkustetaan maapalllon toiselle puolelle lomalle, ja tuet tulevat tilille. Ei siis ihme, että maamme on heille paratiisi, niin kuin tv-ohjelmassa eräs etnisiin ryhmään henkilö totesi.

 

Erinomaisen asiallinen aloitus  täällä  epämääräisten  turinoiden sivustolla.

Noissa rakennusurakoissa oli aikoinaan ehto.   Työvoima on palkattava paikkakunnalta.       Nyt on niin globaalia että haetaan  maailman takaa jos tuntiveloitus on 5.00 e   Ammattitaitoa ei kysytä.  Kaikki näet tietää että  savimaja muurari ei kerrostalosta tiedä mitään.

Urakoissa oli  velvoite tarkistaa että  tarjouksen jättänyt  on riittävän vahva homman hoitaakseen  eikä mikään  pöytäloota Oy.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun meille otetaan maahanmuuttajia, miksi heitä ei velvoiteta edes opiskelemaan suomen kieltä? Maassa paljon esim. somaleita, jotka olleet kymmenen vuotta maassa, osaamatta kieltämme. Ei kielitaidoton, joka on vielä mahdollisesti lukutaidoton, tule työllistymään yhtään mihinkään. Eri asia he, jotka työllistävät itsensä melko pian tänne tultuaan, mutta valitettavasti suurin osa on heitä, jotka vain ovat. Sitten oma ryhmänsä nämä rikoksen tekijät, joilla voi olla kotimaassaan odottamassa kuolemantuomio. Jos joku rikollinen palautetaan maahan jossa odottaa kuolemantuomio. Suomi ilmoittaa heti ettei hyväksy sitä, eikö jokaisen maan tulisi saada noudattaa omia lakeja näissä tapauksissa? Humanitaarinen apu ajatuksena kaunis, mutta valitettavasti maamme ei pysty taloudellisesti kaikkia auttamaan, varsinkaan nyt kun elämme aikaa, jossa leikkkuri käy, kohdistuen aina niihin jotka etuja tarvitsevat.

Ei muuta kuin äänestätte persuja seuraavissa vaaleissa. Tällä puolueella on maahanmuuttoasioissa tiukempi kanta.

Jo monta kertaa olen äänestänyt perussuomalaisia. Mutta hyttysen ininää minun ääneni on. Yhtykää nyt muutkin kuoroon!

Totta, jos PS pääsee vaikuttamaan seuraavassa hallituksessa riittävällä volyymilla, saataisin ainakin maahanmuuttopolitiikka ja työllisyys järkevämmälle tasolle.

Vierailija

Kun meille otetaan maahanmuuttajia, miksi heitä ei velvoiteta edes opiskelemaan suomen kieltä? Maassa paljon esim. somaleita, jotka olleet kymmenen vuotta maassa, osaamatta kieltämme. Ei kielitaidoton, joka on vielä mahdollisesti lukutaidoton, tule työllistymään yhtään mihinkään. Eri asia he, jotka työllistävät itsensä melko pian tänne tultuaan, mutta valitettavasti suurin osa on heitä, jotka vain ovat. Sitten oma ryhmänsä nämä rikoksen tekijät, joilla voi olla kotimaassaan odottamassa kuolemantuomio. Jos joku rikollinen palautetaan maahan jossa odottaa kuolemantuomio. Suomi ilmoittaa heti ettei hyväksy sitä, eikö jokaisen maan tulisi saada noudattaa omia lakeja näissä tapauksissa? Humanitaarinen apu ajatuksena kaunis, mutta valitettavasti maamme ei pysty taloudellisesti kaikkia auttamaan, varsinkaan nyt kun elämme aikaa, jossa leikkkuri käy, kohdistuen aina niihin jotka etuja tarvitsevat.

Oikein, oikein, oikein. Niille jotka kannattavat lisää makoilijoita tänne , kaksin-kolminkertainen verotus. Liisäksi työllistämisvelvoite heille, vaikka kotiinsa tiskamaan. Ja asunto omasta huushollista järjestettävä. Ylläpito.

Olen seurannut monet vuodet maahanmuuttajien kotouttamista, mikä on mielestäni täysin epäonnistunut. Heidät pitäisi opettaa maamme tavoille, ja oppia myös meidän tavat ja kulttuuri. Mutta tässä on käynyt niin, että pyritään koko ajan ylläpitämään heidän omia tapoja, vaalimaann heidän kulttuuria jopa uskontoa. Uskonto on toki henkilökohtaiinen asia, mutta ei tarkoita sitä, että meidän uskontoa ei tarvitse arvostaa. Pahalta tuntuu myös se, että hyvin moni ei arvosta kristinuskoa, heidän oma uskonsa on vain se oikea. Kotouttamisen ongelmat tulevat päivittäin vastaan eri tilanteissa. Meillä on ihan tarpeeksi myös omia ongelmia hoidettavana, onko yhtään ajateltu mihin resurssit jatkossa riittävät?

Seuraavat vaalit lähestyvät, ja silloin on kyllä kaikilla puolueilla teemana, lapsiperheet työttömät ja eläkeläiset. Sen jälkeen kun äänet on kalasteltu, voidaan taas keskittyä maahanmuuttoon. Alkaa hallituksella spekulointi, tehdäänkö sama päätös kuin Ruotsissa. Vapaat ovet avoimena kaikille ilman rajoja. Miettimättä kuitenkaan mihin kaikki tulijat saadaan sopimaan, miten heidän elatuksensa järjestetään? Leikataanko taas meiltä pienituloisilta eläkkeitä, keksitäänkö uusi veronkanto entisten lisäksi. Unohtaen taas täysin sen, että vaihteeksi voitaisiin isotuloiset laittaa maksumiehiksi. Herrat voisvat vaikka luopua isoista optioistaan ja bonuksistaan. Odotan mielenkiinnolla näitä kattteettomia lupauksia, sekä tulevan hallituksen vähemmän "järkeviä" päätöksiä, millä maamme saadaan nousukiitoon.

Jostain luin, että 50 % jo täällä olevista kaikista maahanmuuttajista on työttöminä. Mitä liikkuu päättäjien päässä jos mitään! Senkus alkavat kouluttaa näitä täällä olevia mamuja töihin ennen kuin tänne rahdataan uusia elämään yhteiskunnan varoilla.

Kaikki sosiaalietuudet (asumistuki,lapsilisät, työmarkkinatuki jne) nollaan jos ei löydy  haluja integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan, haluja opetella suomen kieltä ja kouluttautua ammattiin ja hyväksyä suomalaista kulttuuria ja tapoja.

Ja ne jotka lähtee ulkomaille sotimaan niin niille ehdoton maahantulokielto takaisin Suomeen. Ovat oman tiensä valinneet, pyskööt siellä, minne vapaaehtoisesti lähtivät. Kaiken huippu, että niille nyt sitten suunnittellaan "sopeuttamista takaisin Suomeen" kun ovat saaneet traumoja sotiessaan esim Isiksen joukoissa. Onko järjenkäyttö päättäjiltä täysin loppunut!!

Ainoo puolue, jota kannattaa äänestää on perussuomalaiset mutta hän ketä äänestää kannattaa valita huolella, ettei tule valituksi Hakkaraisen kaltaisia henkilöitä koska hänen kaltaisensa tekevät persuille hallaa.

Vain osaava hallitus pistää suomalaiset kortistoon  antaen työt  ulkolaisille.

Myös elättien kuskaaminen on tärkeää.  Pysyy sossun hallinto suvulla / puolueella.

Paperittomien maahanmuuttajien terveyspalvelut. Nyt ollaan eduskunnassa nostamassa tätä asiaa uudelleen esille. Jos tulija tulee laittomasti maahan, hän tekee rikoksen. Onko siis terveyspalvelut oikein myös heille? He saavat kuitenkin kiireellisen hoidon tarvittaessa. Jos tämä lakiesitys menee läpi, seuraavaksi heille vaaditaan myö toimeentulotuki. Minun milestäni he jotka tulevat laittomasti maahan rikkovat lakia.

Ehdottamasti sitä mieltä heistä jotka lähtevät taistelemaan, paluuta ei takaisin. Taistelijat koulutetaan kohdemaassa niin, että kun tulevat tänne, on mahdollista uusien iskujen suunnittelu jopa täällä meidän maassa. On aivan järjetön ajatus tuhlata yhteiskunnan varoja sopeuttamiseen takaisin tänne. Tämä kotoutus muidenkin maahanmuuttajien kohdalla täysin surkeaa, ja siinä ei ole saavutettua sitä mikä olisi tavoitteena. Sitten vielä nämä "aivopestyt" soturit ja heidän traumat, jotka on vielä itse vapaaehtoisesti hankittu liittyen terroristi ryhmään. Miten ihmeessä näiden sopeuettaminen onnistuu? Kukaan normaali ihminen, ei lähde taistelijaksi noin sadistiseen ryhmään.

Olen sitä mieltä että ensin oman maan työttömät töihin,sitten jos tarvitaan työvoimaa voitais ottaa ulkolaisia.Eli sellaisia jotka jo pärjäävät Suomen kielellä.

Vierailija

Olen sitä mieltä että ensin oman maan työttömät töihin,sitten jos tarvitaan työvoimaa voitais ottaa ulkolaisia.Eli sellaisia jotka jo pärjäävät Suomen kielellä.

JUST !

Päättäjillä saattaapi olla taka-ajatuksena säästää palkkakuluissa, ulkomaiset saattaavat tehdä töitä halvemmalla.

Isokenkäiset herrat on sanoneetkin että Suomen työttömistä melkoinen osa on niitä, joilla ei ole realistista mahdollisuutta koskaan työllistyä esim. psyykk.tai fyys.sairauden takia.

 

Palvelut maahanmuuttajille herättää kysymyksiä monen mielessä. Kaupungissa jossa asun on kuljetus järjetetty kauppaan maahanmuuttajille, yksityiseen terveystaloon myös heitä vietiin tila-autolla lääkäriin? Mieleeni herää kysmys, miksi vastaavaa kuljetusta ei ole järjestetty huonosti liikkuville oman maan vanhuksille, jotka näin talvella joutuvat kulkemaan rollaattorinsa kanssa pyöräteillä, jotka ovat huonosti aurattu? Maahanmuuttajat ovat kuitenkin yleensä nuoria ihmisiä, eikä heillä monella ole liikuntarajoitetta. Nyt kun paljon puhutaan tasa-arvosta, ja että ketään ei saa syrjiä, jääkö vanhukset tässä asiassa yhteiskunnan ulkopuolelle?

Tänään Iltalehdessä Timo Heikkinen, johtaa Rauhanturvajien Vertaisryhmää vaikeasti korvattavat. Hän ihmettelee maamme päättäjien puuhaamaa ohjelmaa Isis ryhmässä taisteleville sotureille, jotka palaavat takaisin traumaattisena ja fyysiseti sairaana. Kotimaasta lähteneet suomalaiset rauhanturvaajat tarvitsivat myös apua, miksi heistä ei kukaan maamme politiikoissa välitä. Rauhanturvaajat sentään menevät puolustustehtäviin, mutta Isis taistelilijat kuuluvat väkivaltaisiin ryhmään, jossa kidutus on yleistä. Pääministeri Stub sanoi eilen uutisissa, veroja ei enää koroteta, mutta leikkauslista on sata. Mistä löytyy rahat näihin Isis taistelijoiden kuntoutukseen? Onko maksumiehenä taas pienituloiset veronmaksajat, vai otetaanko vaihteeksi sieltä, missä suuret optiot ja erorahat miljonineen odottaa? Tuskin. Näyttää nämä hallituksen päätökset ja linjaukset olevan sitä luokkaa, että olisi ehkä viisainta harkita kansanäänestystä, sieltä varmaan löytyisi enemmän järkeä kuin tältä hallitukselta.

 

 

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat