Vierailija

Kertokaapa miten laskette saatteko tarpeeksi kaikkea mitä tarvii saada ruoasta?

Tuli vain mieleen, kun syön vihanneksia, marjoja ja hedelmiä joka päivä, on maitoa pari lasia, leipää muutama siivu päällä juustoa ja leikkelettä. yksi lämmin ateria päivässä, lihaa, kanaa tai kalaa, makkararuokaa tosi harvoin. Ruoka on kotitekoista ei einestä. aamupuurokin on. Ei ole rahkaa, jogurttia tms. välipalaa ja siksi ajattelin että pitäisikö kuitenkin syödä välipaloja kun ei ole kuin yksi lämmin ateria? Kahvia kuluu kolme mukillista päivässä.

Yritin hakea jotain laskuria millä olisi voinut tarkistaa saanko tarpeeksi kaikkea, mutten löytänyt. Ei kait auta muu kuin ottaa kynä käteen ja laskea ihan vanhanaikaisesti.

Kuitenkin kun ikää on jo, eikä ole nälkä samalla tavalla kuin työssä ollessa, niin en ehkä huomaa syönkö tarpeeksi.

Miten laskette että on ravintoa tarpeeksi?

Kommentit (7)

Vierailija

Painosta sen huomaa syökö liaan vähän vai paljon. Kaikenlaisia ongelmia sitä ihmisellä on, liian vähän "todellisia" murheita näköjään. Uusavuton.

 

 

Hyvin usein liikalihavat kärsivät aliravitsemuksesta, koska syövät paljon lihottavaa roskaruokaa, joka ei sisällä mitään ravinteita vaan pelkkiä kaloreita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aloittajalle; minuin mielestäni tuo on aikalailla hyvä ja tasapainoinen kokonaisuus, mutta proteiinien määrä jäi mietityttämään. Riippuu tietysti siitäkin, kuinka paljon sitä kanaa/kalaa/lihaa syöt aterialla. Laittaisin kuitenkin esim. purkki raejuustoa vielä  lisukkeeksi.

Kiitos vastauksista. Yritin yhtä laskuria käyttää mutta se oli kyllä aika monmutkainen. proteiinin määrä minullakin huolettaa, täytynee vain jotenkin se laskea että saan tarpeeksi.

Niin minäkin luulin että painohan se ratkaisee syökö tarpeeksi ruokaa, mutta kun ei ole paino-ongelmaa eikä ole nälkä samalla tavalla kuin työssä ollessa, niin parempi katsoa kuin katua, ettei käy huonosti.

Niin ja kiitollinen olen tosiaan siitä ettei enää ole muita ongelmia, saa vähän aikaa hengähtää ja voida hyvin, on sitä elämässä ollut jo vaikka mitä, ihan tarpeeksi. .

Vierailija

Kehossaan tuntee jos ei ole proteiinia tarpeeksi, lihasvoima silloin heikkenee. Maustamaton raejuusto ja jogurtti on hyvä välipala ja aina fyysisen suorituksen jälkeen välittömästi. Lihasmassa kasvaa ja voimia riittää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat