Aleksis Kivi sai nimikkoleivoksen

klo 12:00 | 10.10.2014
Mustikkaa, kahvia ja kardemummaa – tämä yhdistelmä toi voiton Aleksis Kiven nimikkoleivos-kilpailussa. Kokeile sinäkin!Lue koko juttu
Mustikkaa, kahvia ja kardemummaa – tämä yhdistelmä toi voiton Aleksis Kiven nimikkoleivos-kilpailussa. Kokeile sinäkin!Lue koko juttu
Ladataan...
Todella ruma mielikuvitukseton, levonnainen, ei houkuttele edes maistamaan.
Miten se mustikkamokka tehdään?
Ainekset vatkataan kuohkeaksi .
Ei ole tässä ohjeessa ainakaan voita säästelty!
Eiköhän se mustikkamokan teko-ohje ole neuvottu eli voi, tomusokeri, kahvi ja mustikkamehu sekoitetaan vatkaimella. Sama periaate kuin mokkapalojen päälle tulevassa kuorrutuksessa. Itse taidan vähentää tuota voin määrää kuitenkin.
Olisiko voin määrä vahinko? 500g kreemiin kuulostaa ihan hirveältä määrältä, tuohon muuhun ainesmäärään verrattuna ainakin.
Olisikohan kyseinen arvostettu henkilö ansainnut ainakin ulkonäöltään parempaa?!
Ihka varmasti virheitä - 20 kpl valmista ja käytetty 700 g voita! Voi pyhä aleksis!!!
Me kaikki olemme parempia kuin toiset.
Kuinkahan rumia ne muut leivokset on olleet... 🙈
Näinpä... Tuollasen syötyään painuu pohjaan kuin kivi.
Olisi. Tuo on kyllä ruma ku synti. 😂 Ja miksi ihmeessä kardemummaa..? Ja tolkuttomasti voita?!
Alexis Veljen Seitsemän Kivistä leivos lihottaa, naisia.
Ulkonäkö on epäilyttävän näköinen. Ei innosta edes kokeilemaan eikä maistamaan.