Aleksis Kivi sai nimikkoleivoksen

Mustikkaa, kahvia ja kardemummaa – tämä yhdistelmä toi voiton Aleksis Kiven nimikkoleivos-kilpailussa. Kokeile sinäkin!Lue koko juttu

Aleksis Kivi sai nimikkoleivoksen

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miten se mustikkamokka tehdään?

Ainekset vatkataan kuohkeaksi .

Ei ole tässä ohjeessa ainakaan voita säästelty!

Tuulianna

Eiköhän se mustikkamokan teko-ohje ole neuvottu eli voi, tomusokeri, kahvi ja mustikkamehu sekoitetaan vatkaimella. Sama periaate kuin mokkapalojen päälle tulevassa kuorrutuksessa. Itse taidan vähentää tuota voin määrää kuitenkin.

Tiisku

Olisiko voin määrä vahinko? 500g kreemiin kuulostaa ihan hirveältä määrältä, tuohon muuhun ainesmäärään verrattuna ainakin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat