Parkinsonia sairastavat Iiro Viinanen ja Esko Seppänen: Emme ole eläviä ruumiita

Kommentit (3)

Vierailija

Muuten hyvä juttu tärkeästä aiheesta, mutta siinä on käsittämätön määrä kirjoitusvirheitä ja kielellistä sekoilua. Eikö näitä tekstejä lueta lainkaan läpi ennenkuin ne julkaistaan?

 

 

Vierailija

No, ne kirjoitusvirheet ovat lehden toimittajan tekemiä. Minua ne eivät häirinneet.

Sen sijaan minusta juttu on aivan mahtava: Kaksi pitkän elämäntyön ansioituineina valtiomiehinä tehnyttä poliittisen kentän ääripäiden miestä seisovat nyt yhtenä rintamana toisiaan ymmärtäen, kunnioittaen ja tukien sekä yhteiskunnallisiin epäkohtiin korjausta vaatien. He tunnustavat aikaisemman tietämättömyytensä terveydenhuollon käytännön toiminnasta, ja sen että vasta omakohtaiset havainnot ovat avanneet heidän näkönsä epäkohtien osalta. Näin he osoittavat suurta viisauttaan ja ihmisyyttään meille muille opittavaksi ja esimerkiksi.

Nostan lippalakkiani (koska hattua en omista) korkealle heille molemmille. He ovat miehiä, joita kunnioitan todella sydämestäni.

Tsemppiä Teille molemmille: Esko ja Iiro!

Vierailija

Molemmat olivat vallan kahvassa vuosikymmeniä. Vähän on vaikea uskoa, että julkisen terveydenhuollon rappiotila on heille yllätys. Eiköhän se ole niin, että moni asia alkaa kiinnostaa vasta kun on omakohtaisia kokemuksia.

Niinkuin heidän kohdallaan vasta sairastumisen myötä ja kuitenkin esittävät, että kun käyttävät yksityistä terveydenhuoltoa niin muka sillä auttavat julkista puolta kun eivät ole siellä jonossa!? Käsittämätöntä logiikkaa. Kyllä ne köyhät siellä joutuvat aina vaan jonottamaan riippumatta siitä, ovatko I.Viinanen ja E.Seppänen jonossa! Ihmisten välinen epätasa-arvo jatkuu aina vaan. Terveenä rikas on rikas sairaanakin ja on varaa nopeaan hoitoon. Köyhä kuolee pois.

Turha heidän on jälkiviisastella. Olisivat puuttuneet ja hoitaneet näitä asioita kun olivat terveitä ja eduskunnassa. Ajoikohan kumpikaan esim. omaishoitajien asiaa...? Epäilenpä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat