59-vuotias avautuu: "Olen se toinen nainen ja miehen vaimo pyysi muuttamaan heille"

Voiko samaan aikaan rakastaa useaa ihmistä? Tämä keskustelu herättää nyt kuumia tunteita ET-lehden keskustelupalstalla. Osallistu ja kerro mielipiteesi.Lue koko juttu

Kommentit (15)

Jos miehen vaimo on pyytänyt toista naista muuttamaan heille, hän on siten antanut hyväksyntänsä tälle kolmiosuhteessa elämiselle. Sairas nainen saa hoitoa ja seuraa kotonaan, mies rakastaa häntä kuitenkin, vaikka kuviossa on toinenkin nainen. Erilainen rakkaus yhdistää omaan vaimoon, jonka kanssa on eletty yhteistä elämää, sitä samaa tunnetta ei voine tuntea uuden naisen kanssa. Rakkaus on monimuotoinen ja laaja tunne, kaikki on mahdollista jos pystyy hyväksymään kokonaistilanteen.

Tuosta esimerkkitapauksesta on kaikille hyötyä. En usko että kyse on pelkästään seksistä, enkä liioin usko että uusi pari toimisi vaimoa loukkaavasti. Tuollainen elämän ratkaisu vaatii tiettyä henkistä kypsyyttä, siinä on paljon pelissä.

Koska se on kaikkien päätös, en tuomitse uutta paria, heidän elämänsä ei todellakaan lie pelkkää kuhertelua.

Itsekkyys ja moraalin vaje vaivaa tuollaista kolmiyteistä elämää. Mutta jokainen vastaa omista tekemisistään, ei pitäisi kenelläkään olla sanomista.  Harvalla olisi tuollaista luontoa lähteä toisen kotiin kolmanneksi pyöräksi elämään.

Nykyaikana keskustellaan näin, ei tarvitse mennä kuin 1900 luvun alkupuolelle. Silloin oli monessa perheessä talousmamseli, joka oli käytännössä monen isännän sängyn lämmittäjä, kun oikea vaimo kärsi milloin mitäkin vaivaa. Tämän päivän ihmiset ovat toisaalta moraalinvartijoita oikein isoilla kirjaimilla, toisaalta heillä ei ole mitään moraalia.  Esimerkiksi käy vaikka tämä kirjoittamisen taso, mitä nettikirjoittamisessa on näkyvissä.

Tästä aiheesta on jo pitkä keskustelu toisaalla. Toimitukselta erittäin typerästi tehty aloittaa uusi keskustelu. Otin osaa toiseen keskusteluun. Tähän en ota tämän enempää.

Tiedän tapauksen jossa mies sai vakavan sairauskohtauksen ja siitä pitkään toivuttuaan hän jäi lapsenasteelle henkisesti.

Siis hänestä ei ollut aviopuolisoksi.Kävi niin että vaimo tutustui mieheen joka muutti perheeseen.

Aviomies ei ymmärtänyt asiaa.He elivät näin "kolmiossa"aikoja kunnes aviopuoliso menehtyi.

Että näinkin elämä saattaa mennä.Ei tuomita toisiamme-EIHÄN+

Monissa maissa että uskonnoissa on moniavioisuus tavallist. Jopa suomen hippikommuuneissa.  Eli mikä oli aihe. ?

Kovan hinnan maksaa kolmas pyörä hellyydestä,kun rupeaa jalkavaimoksi:(ja muuttaa avioparin yhteiseen kotiin hoitamaan miehen rakastajattarena miehen aviovaimoa? mahdollisuus löytää oma aviopuoliso jää käyttämättä,kun roikkuu varatussa miehessä,lapset ja lapsenlapset jäävät saamatta,omalle rakkaudelle saa vastakaikua vain silloin,kun se avioparille sopii,vaimo ja vaimon hoito on aina etusialla ja menee kaiken muun edelle,luonnollisesti,toiveet avioliitosta rakastamansa miehen kanssa saa haudata,koska mies on jo avioliitossa ja ei ole aikeissa erota,suhteet avioparin lapsiin muodostuvat syystäkin etäisiksi,ja kuinkahan hyvin muu suku ottaa jalkavaimon vastaan? entä juhlat,häät,hautajaiset,rippijuhlat,yms...missä on jalkavaimon paikka?entäpä tulevaisuus,jos jalkavaimo sairastuu vakavasti,kuka häntä rakastaa ja hoitaa? onko edessä muutto omaan kotiin ypöyksin?juriidista saatikka taloudellista turvaa ei rakastajattarella ole,ei minkäänlaista,entäpä jos aviomies kyllästyy vanhenevaan ratastajattareensa? missä silloin on hänen paikkansa?

monia,niin monia kysymyksiä,vailla vastauksia,,,eli kovan hinnan saa rakastajatar maksaa hetken onnesta vällyjen alla:)

Mun mielestä on tosi tosi tosi raflaavaa toimituksen taholta nappasta tämä aihe esille ja varsinki otsikoida se : 59-vuotias avautuu: Olen se toinen nainen ja miehen vaimo pyysi muuttamaan heille.

Alkuperäinen otsikko on: Voiko rakastaa useita samanaikaisesti?

Toimitus ottaa esille naisen iän ja muutaman muun ketjun aloittajan kirjoittaman kommentin mutta jättää pois kaiken muun tärkeän ja oleellisen. sitten vielä linkittää niin , että tulee uusi ketju ihan eri osioon.

Meidän Et-netin lukijoiden ja siihen kirjoittavien kannalta on helpompi seurata yhtä ketjua jos on siitä kiinnostunut. Mikä helkutti on sen takana, että halutaan nyt sitte hajottaa meidän mielenkiinto kahteen samasta aiheesta puhuvaan eri ketjuun????

Toi toimituksen keksimä ja esillelaittama otsikko on ihan.... sanonko mistä. Ilmiselvästi hakee vaan huomiota eikä sen olekaan tarkoitus avata asiallista keskustelua.

Vanha elli
Seuraa 
Liittynyt24.8.2015

Niin, ja kun minä epäilin, että koko tarina on ETlehden oma luomus, niin teksti poistettiin välittömästi. Varmaan tämäkin lähtee ja seuraavaksi minut suljetaan ulos.

Vanha elli

Niin, ja kun minä epäilin, että koko tarina on ETlehden oma luomus, niin teksti poistettiin välittömästi. Varmaan tämäkin lähtee ja seuraavaksi minut suljetaan ulos.

Erittäin typerä teko ETlehdeltä tämä uusi ketju samasta jutusta. Nousee esille kysymys miten monet täällä olevista jutuista ja kirjoituksista on toimituksen omaa tuotantoa. Ei kiinosta enää kirjoitella tänne.

Vierailija

Näköjään pitää ETlehden toimitus meitä asiakkaita täysin seniileinä ja hölmöinä.

Heitillä on  juttupulaa johtuen lukijoiden aloituksien huonosta kohtelusta.

Hupaisaa on tuo eläkejuttukin. Miten pärjäät  1000  e miten pärjäät 1300 e 

Vierailija

Todella törkeä teko vaimolle! hävetkää te siat! mietippä nainen itseäsi vaimon asemassa!!

Täyty sitä vähä itteäski ajatella.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat