Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Valitettavaa sontaa puhuu Pekka. 4 viikkoa teoriaa, 4 päivää on lähempänä totuutta. Ja tottakai myyjä koittaa kaupan tehdä heti, kun hinta on kymmeniä prosentteja kalliimpi kuin muilla, ja kilometrikorvauksia ei makseta. 

Vierailija

Huijausta koko homma!

Tähän on lämpölux onnistunut luomaan koukuttavan systeemin taustalle, siihen miten koko myyntitapahtuma etenee. Jutellaan mukavia, esitellään tuote, tehdään mittaukset ja lopuksi lasketaan hinta.

Kauppa pakko tehdä tässä ja nyt. Jos asiakas empii vielä niin sitten soitetaan vielä huijaus puhelu mukamas päällikölle ja yritetään saada hintaa alas. näin luottamus taas lisääntyy myyjää kohtaan.
Todellisuudessa nämä ovat yli kaksi kertaa kalliimpia kun piklaksen ikkunat. Kyseessä on kuitenkin sama tuote.

Vierailija

Jos ja kun myyjät tuppaavat koteihinne, kukahan on talonne isäntä, mieti sitä, ennenkuin päästät ketään tuntematonta sisälle. Ei ihminen voi olla niin seuran puutteessa, että päästää tuntemattoman siitä vaan sisälle. Ei kaupungissa eikä maaseudulla. Muista KOTINI ON LINNANI

Oven sulkeminen on ainoa konsti itseään noilta huijareilta suojella. Siis älä avaa oveasi laisinkaan!

Maakeli

Meille tuli kattofirma Kymppikatto juuri noin. Soitti muka pomolleen ja hintaa alas. Valehteli kaikenlaista, myyntiedustaja siis.

Ja toinen soitti, saako tulla ja kun kauppoja ei tullut, melkein itki, että matka oli pitkä, kukas sen maksaa?

Vierailija

Kylläpä on ala-arvoiset keinot,  mutta sääli on sairautta, sanoi vanha kansa ja tuossa se pitää paikkansa. Ei sovi olla niin tyhmä, että edes päästää sisätiloihin moista ketkua.

Vierailija

Minut petti myyjä, jota olin palvellut toisissa asioissa vuosikaudet. Myi käyttökelvottomat parvekekaihtimet. Ne kun asennettiin, parvekelaseja ei pystynyt siirtämään sivuun pesua varten.  Oli käynyt itse katsomassa ja mittailemassa paikat.

Neuvottelut  myyjän kanssa eivät tuottaneet tulosta, vaan kuluttajaneuvojan piti ojentaa myyjää ennen kuin kaihtimet käytiin ottamassa  pois ja maksu hyvitettiin takaisin. Asia siis saatiin kuntoon, mutta en olisi millään uskonut joutuvani kokemaan moista.

Vierailija

Hyvin pettynyt olen itseeni sekä Lämpöluksin nuoreen mieheen, joka myi kun myikin minulle neljän tunnin kaupanteon jälkeen oven. Hänellä oli selvä päämäärä, hellitän vasta kun mummo on kaupan tehnyt, ei suostunut lähtemään, vaikka halusin miettiä yön yli. Se, että kauppa loppujen  lopuksi syntyi, oli ihan oman pehmeän luontoni syy.

Mikä mieli jäi kaupasta?  Uusi ovi on ihan tarpeen, mutta nämä kaupantekofiilikset.

Surko käy nuorta miestäkin, maailma varmasti murjoo jonku topakamman mieshenkilön kanssa. Pientä rajaa ja nöyryyttä kaupan käyntiin, antaa molemmille hyvän mielen.

Vierailija

Kiitos etlehdelle tälläisen tärkeän asian esilletuomisesta. Nämä huijarit ovat adelleen liikeellä eilen viimmeksi kävi lämpöluxin kaupustelia.

Vierailija

Näinhän se meni!
Kotikäynti kotona,mittaukset yms, tehtiin kolmen tunnin taivuttelu nimi vaadittiin alle paperiin eikä annettu mahdollisuutta miettiä seuraavaan viikonlopun yli.
Siinä on ettet pysty tekemään vertailuja yms.
Kauppaa ei voi purkaa koska eu on muuttaanut direktiiviä heidän edukseen ,,mittatilaustyönä mahdollistaa tämän.
Kuolema on ainut purku mahdollisuus.
Kuluja tulee siitäkin tilaajalle.
Ei kait tässä voi ku itseään syyttää.

Vierailija

Aina, jos vaaditaan heti kaupantekoa, eikä anneta mahdollisuutta miettiä yön yli, pitäisi hälytyskellojen alkaa soida ja kovaa.

Lämpöluxin edustaja tietää, ettei kauppoja koskaan synny, jos asiakaalle annetaan mahdollisuus kysyä vertailevaa tarjousta myös joltain muulta. Sen verran rasvainen on hinnoittelu. Säälittää vaan ne asiakkaat ( useimmiten varmaan vanhempia henkilöitä, mutta voi olla myös ketä vaan paineen alla hyväksyjiä), jotka tähän psykologiseen koukkuun lankeavat. Kaikki eivät varmaan kehtaa edes asiasta mainita, jos huomaavat tulleensa kuljetetuiksi, vaan nielevät pettymyksen.

Hyvä nostaa kissa pöydälle

Imuri/ilmanpuhdistaja kauppiaat kuuluvat samaan kastiin kuin lämpölux. Myyjät valitsevat myynnin kohteeksi uhrin joka on vammainen tai vanhus, siis puolustuskyvytön neljän tunnin uuvuttavan pakkomyynnin uhrina.
Näyttää että myyjien keskuudessa sana liikkuu esim. Vanhuuden muistamattomuuteen sairastuneesta ihmisestä.
Kaikki tietooni tulleet pakkomyyjät ovat kuuluneet lestadiolaiseen lahkoon.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat