Vierailija

Olen seuraillut kotimaisia elokuvia  noin 70 vuoden ajalta.  Ihmettelin  kun liki samat ihmiset hoiti roolisuoritukset  vaikka aihe meni laidasta laitaan.  Tauno Palo oli mukana vuoskymmeniä ja vaki kainaloinen Ansa Ikonen.  Toki oli joku pirteä filmi mukana, missä pääosaa näytteli uusi kasvo.

Kommentit (6)

Onhan myös ikipirtsakka Lea Joutseno monessa reippaassa roolissa esim.Hilja Valtosen teksteihin pohjautuvissa elokuvissa. Hänellä usein vastaparinaan Tauno Majuri, joka minusta melkein yhtä ihana kuin Tauno Palo, oikeastaan Majurin karheampi tyyli onkin ihan miellyttävää. Joutsenon parina on myös monessa kuvassa Tapio Nurkka.

Parhaimmat ja suosituimmat näyttelijät ovat olleet pääosissa siihen aikaan selvästi eniten.

Kyse ei ollut ammattitaidosta.  Mutta fiilingi kärsii jos uutuuselokuvassa  päälimmäisen keikkuu joku "kulunut" kasvo.

Eli uusi kässäri, uusi aihe, uudet esiintyjät. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Ikävän kapee ala"

Kyllä kai se sitten on kamalasti kaventunut, kun Palo ja Joutseno ovat poistuneet. Mutta onhan meillä vielä Antti Litja.

Karheena esimerkkinä semmoinen vertaus.  V Loiri  oli suosittu "turhapurona"  Jos kymmenen tällaisen filmin näkee  Loirin jossain filmissä kirkonmiehenä, hartaana pappina,  niin kyllä tökkii. Ainakaan itse en sopeudu.

Mitäs mieltä olette noista Putous-hahmojen uusista rooleista? Aku Hirviniemi on minusta liikaa joka paikassa. Mainio tyyppi mutta hänestä on jo kaikki otettu irti, kulunut kasvo. Samoin Riku Nieminen. Ei osaa yhdistää samalle kasvolle poliisin, koomikon, juontajan, jonkin elokuvaosan jne.roolia. Mari Perankoski on myös ihan liian monessa mukana. Uusi juoni, uudet kasvot tai ainakin pääosaan uudempi esittäjä antaa uskottavuutta.

Katsotteko sairaalasarja Sykettä? Siinä on uusiakin kasvoja jotka tuovat todellisuuden tuntua.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat