Vierailija

Lähinnä naisjutuistaan tunnettu sos.dem Mikael Jungner on esittänyt nerokkaan ajatuksen: Valtion pitäisi kustantaa maakunnista tulevien kansanedustajien perheenjäsenten vierailut Helsinkiin. Tämä ei hänen laskelmiensa mukaan maksa valtiolle kuin VAIN noin puoli miljoona euroa vuodessa.

M.Jungner ajaa siis kansan etua, eikö niin? Kansahan on valinnut kansanedustajat. Onhan se niin väärin, että kansanedustaja joutuu olemaan erossa perheestään työmatkoillaan. Eihän heille maksettuja kulukorvauksia voi ajatella mitenkään käytettävän tähän takoitukseen!

Entä tavallinen kansa. Kuka maksaa kulukorvauksia kun toinen puolisoista löytää työpaikan toiselta puolelta Suomea ja joutuu vuokraamaan sieltä asunnon? Kuka maksaa edestakaisen pendelöinnin asunnon ja muun perheen asuinpaikan välillä? Vastaus: EI KUKAAN.

Toveri Jungner ajaa toverikansanedustajien jo muutenkin suuria etuisuuksia. Hävettää häntä eduskuntaan äänestäneiden puolesta.

Kommentit (3)

Eduskunta on täynnä tällaisia pölhöjä. Varmaan on sitten kansan vika joka niitä sinne äänestää.

Eihän tässä ollut mikään lakialoite kyseessä, se oli pelkkää Facebook-jutustelua. Kansanedustajakaverit ovat valitelleet ikäväänsä (kaljatuopin äärellä, tämä toim. huom.) ja siitä sai aiheen juttuunsa. Jokaisesta naamakirjapölinästä ei kannata sappea kiehuttaa eikä mennä iltapäivälehtien lööppien vipuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kukaan muu kuin klo 17.05/28.2 ei ole puhunut lakialoitteesta. Mikael Jungner esittelee kärkkäästi ajatuksiaan somessa. Siellä tulee hyvin esille hänen ajatusmaailmasa koko kirjo. Mitään mainittavaa ei mielestäni ole eduskunnassa oloaikanaan tehnyt, pelkästään pelleillyt lehtien otsikoissa rakkausjutuillaan ja naisystävillään. Jos me suomalaiset haluamme ihan oikeaa muutosta politiikkaan tämän kaltaisten ehdokkaiden äänestämistä pitää välttää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat