Syö kuin Kalevalan ihminen: Omaksu edes nämä 3 tapaa

Juuri kun suomalaisille on todistettu Itämeren ruokavalion terveellisyys, on luotu taas uusi, hyvää tekevänä markkinoitu menetelmä: Kalevala-dieetti.Lue koko juttu

Syö kuin Kalevalan ihminen: Omaksu edes nämä 3 tapaa

Kommentit (4)

Viljojen gluteeni on yhdistetty yli 200 eri sairauteen. Gluteenittomuuteen siirtyminen ei välttämättä poista herkimpien oireita, koska teollisuuden prosesseissa pieniä gluteenijäämiä saattaa olla myös gluteenittomissa elintarvikkeissa. Kala olisi todella terveellistä, mutta Itämeren saastumisen tähden raskasmetallit ovat iso ongelma. Elohopea vaikuttaa tutkimusten mukaan haitallisemmin naisiin.

"Syö sitä tai syö tätä, kuolet kuitenkin."

Siinä voisi olla yksi repäisevä otsikko. Eiköhän meille ole paasattu jo tarpeeksi näistä syömisistä. Minä olen tullut allergiseksi näille ohjeille, joita tule vähintään yksi viikossa jostakin tietolähteestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olisko niin, että nykypäivän ruoka poikkeaa muinaissuomalaisesta ruokavaliosta vain näistä syistä; vilja, liha,kala, maitotuotteet, on tehomaanviljelyn->kemialliset lannoitteet, kasvinsuojelu sekä ruokateollisuuden -> säilöntä-ja lisäaineet, ansiosta liian pitkälle jalostettua jolloin luontaiset ravinteet ovat melkein tyystin tuhoutuneet kaikista elintarvikkeista eli käyttämämme ruoka-aineet ovat melkoisesti "myrkyillä kyllästettyä" ja jota kaiken lisäksi syömme yli tarpeemme suhteutettuna kulutukseemme.

Tuntuu etteivät ihmiset tule edes ajatelleeksi millaisen kemikaali-ja lisäaine annoksen saamme ruuassamme, -olisko niillä osuutta myös lisääntyneisiin allergia ja syöpäsairauksiin?

elisa

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat