Kun 50+ on työtön, hänessä on jotain vikaa

Työttömyys tuppaa venymään, jos ikää on kertynyt tai koulutus jäänyt peruskouluun.

Suomalaisessa työelämässä on paha, vaiettu asennevamma. Yli viisikymppinen työtön törmää ikärasismin näkymättömään lasikattoon.Lue koko juttu

Kun 50+ on työtön, hänessä on jotain vikaa

Kommentit (2)

Niin totta. Nuoret ovat usein itsekeskeisiä, joten meidän vanhempien työntekijöiden osaamista ei haluta käyttää, koska he itse alkavat näyttää vähemmän osaavilta. Ja sehän ei käy. Ylipäätään tässä on kyse johtamisesta. Kyllä työpaikan tietotaitoa tulee johtaa ja saada kaikki potentiaali käyttöön.

Kyllä vähän näyttää siltä, että tämä näkyy jopa suomalaisessa yrittäjyyden mollaamisessa. Sama jokin itsetunnon puute, vai mitä tämä nyt olisi.

Mikä meitä vaivaa, nyt jos koskaan pitäisi toimia yhdessä ja käyttää kaikki tietämys, niin nuorien kuin vanhempien. Nuoret opiskelijatkin laitetaan usein hanttihommiin, vastaamaan puhelimeen ja siirtämään ne muille, vaikka osaavat esim. 6 eri kieltä ja hallitsevat projekteja, osaavat ideoida jne. Naiset vielä useammin kuin miehet.

Nyt jokin järjestys tälle meidän koulutuksen käyttämiselle hyödyksemme. Ei ajatella enää ikää tai sukupuolta. Tieto käyttöön suomalaisten hyväksi!

Myös alle 30v työtön on viallinen.  Itse jäin työelämästä pois kun en jaksanut noita nuoria vahtia ja opettaa.  4 vuotta  ammattikoulua  niin ajatus ei kulje.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat