Vierailija

Neljä vuotta soteuudistusta.  Sitten paniikkikiire,  sotku tyssäsi,  nyt ei kannata hosua  ( stubb) Taasko pohditaan  neljä vuotta ?   Suomen toimivat terveyspalvelut  uhkaa hävitä  tämän sekoilifarssin kasaamisessa.

Mikä voi olla noin hankalaa terveyspalveluissa,  Suomessa on sairaalat  toimineet  vuoskymmeniä. 

Kommentit (3)

Otetaanpa Talvivaara.  Siinä onnistui  luonnon saastuttaminen,  rahan tuhoominen ja politiikkojen rikastus.

Rauman telakka.  Sekoilua läpi linjan.  Mutta kolme miljartiluokan huippuristeilijää  vietiin ulos. Nyt telakka on ulkolaisomistuksessa.  Töitä riittää.

Olkiluodon atomivoimala.  Kiire oli aloittaa.  Nyt 9 vuotta myöhemmin ei kukaan halua aiheesta jutella.  Ranskalaisyhtiö  on  hävinnyt yli 8 miljardia  mitkä suomalaiset lopulta maksaa.  On myös ilmeistä  että laitos ei toimi koskaan.

Osaava ja määrätietoinen johtaja puuttuu. Jokainen vetää eri suuntaan. Yhteistä tavoitetta ei edes HALUTA saavuttaa, omat intressit ovat tärkeämpiä. Hirvittää ajatella mitä tämä sote-törttöily on tähän mennessä tullut maksamaan, vuosikaupalla kun sitä on korkeapalkkaiset virkamiehet muka sorvanneet. Oikein farssien farssi. Ei tiedä itkiskö vai nauraisko. Muttei ole ihmekään jollei hallitus ole saanut mitään aikaan kun ajattelee minkälaiset pääministerit viime vuodet ovat sitä vetäneet. Vellikenkiä. Tällainen peli ei olisi käynyt esim. Lipposen ja Vanhasen aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toivotaan ja rukoillaan, että tuo "sote-soppakin" joskus selviää. Seuraavissa vaaleissa meidän pitää olla tarkkana , ketä me äänestämme. toivottavasti saamme  viisaita, kokeneita päättäjiä ja asiat saadaan nykyistä paremmalle tolalle. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat