Mummo tuli ulos kaapista – miten lesboudesta kerrotaan?

Moni ihminen muuttaa elämäänsä vielä vanhanakin. Osa tekee radikaalinkin muutoksen ja lopettaa salatun seksuaalisen identiteettinsä piilottelemisen.Lue koko juttu

Mummo tuli ulos kaapista – miten lesboudesta kerrotaan?

Kommentit (6)

Homomummot ja homovaarit, vaan luulevat, että elämä on tehnyt heidät homoiksi vanhoilla päivillään, kun ei ole uskaltanut nuorena sitä edes itselleen myöntää. Jos se ei olekaan noin, vaan vanhukset keksivät tylsään elämäänsä muutosta ja kuvittelevat, että identiteettinsa normikansalaisesta onkin homoistunut tai lespostunut, ihan vaan vaihtelun vuoksi. Ihan samoin kuin nuoretkin sitä tekevät ja saavat jännitystä tavalliseen elämäänsä. Näin on nähty. Ei ihmisen seksuaalisuus noin vaan muutu, jos muuttuu se on kuvittelua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Pysyisin kaapissa.Onneksi olen hetero.

Tuo on epämuodikasta.  Koeta nyt  jotain keksiä .

Mikä into sitä näillä lesboilla on huudella seksielämäänsä jopa lapsinlapsille. Ei heteromummo kerro heille mitään vaikka joka yö olisi eri mies mummon vieressä. Jos mies on paikalla samaan aikaan, kun lapsenlapsi, hänelle sanotaan, että hän on kylässä täällä. Lapset eivät sitä laisinkaan ihmettele.

Mutta, jos mummo alkaa kertomaan pitkää tarinaa siitä kuinka ennen rakasti ukkia ja nyt rakastaakin naista, menee lapsi sekaisin. Itse en ymmärrä, jos mummoikään on jaksanut näytellä heteroa, niin eikö jaksaisi näytellä arkkuun asti ja kertoisi vaikka testamentissa asian ja tulisi ulos arkusta. Tuo kaapista ulostulo on jo mennyt pois muodista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat