Kun tulee täpinä ja jalat alkavat sutia tyhjää, Jaakko Selin ei kauheasti mieti matkakohdetta.  Jonnekin pitää päästä, ja sillä ei ole merkitystä, onko paikka lähellä vai kaukana, kallis vai edullinen, tuttu vai eksoottinen. Mieluiten kuitenkin jotain uutta ja erilaista.

Jaakko Selinille liikkeellä oleminen on tärkeämpää kuin se, minne matkustaa. Silti perillä päivä voi kulua vaikka hotellihuoneessa loikoillen. Hän tekee vuosittain yli 50 työ- ja vapaa-ajan matkaa, ja on toiminut vuodesta 2007 lähtien Matkaopas-lehden kolumnistina.

Mitä sinä haluat kysyä Jaakolta hänen matkoistaan tai matkustamisesta ylipäätänsä? Vai askarruttaako jokin muu asia ulkomailla elämisessä tai yrittämisessä?

Jaakko Selin tulee verkkovieraaksemme keskiviikkona 18. maaliskuuta kello 19–20.

Hän vastaa kysymyksiinne ja antaa vinkkejä matkustamiseen online tämän tekstin alla. Voit myös jättää kysymyksesi etukäteen Jaakolle täällä samassa paikassa.
Keskiviikkoiltana pääset juttelemaan Jaakon kanssa reaaliaikaisesti, tervetuloa!

Sivut

Kommentit (66)

Terve kaikille,

kotiuduin juuri Oulusta yrittäjänaisten messuilta ja huomenna matkaan aamusta Joensuuhun valitsemaan silmälasikehyksiä ja optiikkaa kiinnostuneille asiakkaille. Keskiviikkona odotan ystävääni Jaana Nakaria Gardajärveltä Suomeen. Hän on se ihastuttava suomalaisyrittäjä hotelli Villa Arcadiosta. Voitte kenties muistaa hänet ja satumaisen luostarihotellin ohjelmastani Jaakko ja maailmanvalloittajat. Ja tuoreet terveiset sieltäkin kuulette siis keskiviikkoiltana seitsemän jälkeen, kun keskustelen kanssanne täällä.Tervetuloa Jaakon matkaan!  terveisin Jasu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä kautta yleensä varaat majoituksesi? Suoraan majapaikasta vai esim. booking.comista tai muusta vastaavasta? Onko koskaan sattunut ikävää yllätystä paikan päälle saapuessasi?

Sattuisiko sinulla olla vinkata hyvää huoneistohotellia Madridin keskustasta?

Vierailija

Kuinka monessa maassa olet vieraillut? Valitsetko aina uuden kohteen, vai onko sinulla jotain suosikkeja?

Hei! Oletko liikkunut arabi-maissa, Lähi-Idässä? Entä Egyptissä jossain päin, ehkä Kairossa? Onko suosikkia tältä alueelta, näistä maista? Ja jos on, miksi?

Olen asunut Kairossa ja ympäri Egyptiä reissannut. Siksi kiinnostavat muiden mielipiteet.  Kulttuuri eroaa aika lailla länsimaisesta. Vai mitä olet mieltä?

Noin yleismaailmallisella tasolla kiinnostaa, oletko missään maassa joutunut väkivallan, varkauksen tai muun tämänkaltaisen uhriksi ja miten olet siitä selvinnyt? Oletko missään maassa joutunut turvautumaan Suomen suurlähetystön apuun?

Hyvää kevään jatkoa toivottaa pitulo

Vierailija

Mikä matkaseikkailu on jäänyt parhaiten mieleesi?

Missä muuten voi yksinäinen matkailija matkustaa vapautuneemmin ja kaikista rennoimmin? Onko vinkkejä kohteista, joihin sinkku voi mennä omana itsenään eikä joudu heti silmätikuksi?

Vierailija

Teetkö paljon muotiostoksia ulkomailta, kun olet aina niin tyylikäs?
Mitkä ovat suosikkiostospaikkasi?
Mihin nyt kannattaa matkustaa muodin perässä?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat