Keskustelut

Tervetuloa keskustelemaan!

Rekisteröityneet ja kirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään, mutta keskusteluun voi osallistua myös ilman rekisteröitymistä. Muista, että olet sekä nimimerkillä että nimettömänä vastuussa sanoistasi. Älä kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi sellaista, jota et olisi valmis tuomaan julki myös nimelläsi. Kirjoita napakasti ja otsikoi selkeästi.

Jokaisen keskustelijan tulee noudattaa keskustelualueen sääntöjä. Lue ne täältä!

12.6.2019

Täällä oli joskus aikoinaan sanaketju, jossa 2-osaisen yhdyssanan loppuosa oli alku seuraavalle yhdyssanalle. Tästä se lähtee, tulkaa mukaan !

Linja-auto
Autokoulu
Koulukirja

22.11.2016

Olen menettänyt puolisoni muutama viikko sitten.
Olen yrittänyt etsiä asiallista nettikeskusteluryhmää, jossa olisi keskustelijota jotka
ovat myöskin menettäneet puolisonsa äkillisesti ja yllättäen.
Haluaisin kuulla miten toiset ovat selvinneet asiasta.

25.12.2011

Tuolla yhdessä viestissä kerrottiin että ihmisen elämän tarkoitus on etsiä Jumalaa. Minulle tämä oli uusi asia, mutta mikäpä siinä, kyllähän tällaisenkin harrastuksen voisi hyvin aloittaa.

18.3.2020

Minkälaisia tunteita teissä yli 70-vuotiaat herätti karanteeni suositus? Itse koin sen ensin hyvin henkilökohtaisena rajoituksena, mutta sitten aloin ajattelemman kuinka se on myös itsesuojelua ja jos tällä karanteenilla selviän ilman koronaa niin olen kiitollinen.

25.9.2015

Lupsakkoo illanköllykkee vuaj jokkaiselen. Kokkeilempa herätelä henkii tuas murrek ketjuu. suaphaa nähhä kui äijjän käyp.

Ke 18:28

Minulla on sukulainen, joka kertoo olevansa sekä ujo että erityisherkkä. Hän on myös kertonut, että hän näkee ihmisten läpi. Hän on aina ollut eristyvä. Emme ole juuri pitäneet yhteyttä, mutta korona-aikana hän yltyi kirjoittamaan ja avautumaan oikein todella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
5.1.2010

Hei ystävät!
Koska jostakin syystä Mukavien asioiden kalenteri jostakin syystä on mennyt juntturaan, niin eikös tämäkin ole mukava asia, että aloitetaan se tässä uudelleen.
Minusta on mukava asia kun tapaan taas "nettitutut" tälläkin palstalla.

26.3.2010

Kun nainen on alasti ikkunassa ja mies katsoo, hän on tirkistelijä. Kun mies on alasti ikkunassa ja nainen katsoo, mies on itsensäpaljastaja.

Pe 17:37

On parikymmentä kiloa ylipainoa minulla. Pitkällisten selvitysten perusteella olen tullut siihen välitulokseen, että lihomisen syynä omalla kohdallani on pääasiallisesti yksinkertaisesti liian pieni energian kulutus. Mutta kuka jaksaa juosta 10 km joka päivä?

5.1.2013

Seku häntä keksin tuollaisen aloituksen, kun on ihmisiä ympäri Suomen jotka täällä lukee ja kirjoittelee. En nyt tarkoita että pitäisi ystäväksi alkaa kenenkään, muuten kuin täällä netissä kirjoitella ja kertoa mitä kuuluu esim. Utsjoelle tai Helsinkiin.

Pe 20:01

Mun on pakko kysyä,että tietäiskö joku mistä johtuu ,että näen melkein joka yö pyöryttävää unta? Siis siinä unessa maailma pyörii niin hulluna että joudun lattialla ryömiä ja kontata kun en pysty unessa kävelemään kun maailma vaan pyörii ja pää on ihan sekaisin?

10.2.2011

Olen lukenut näitä eri aiheita näillä nettisivulla. Täällä on asiallisia tekstejä, joita lukee ihan mielellään, mutta sitten hämmästystä herättää, nämä ihme kirjoittajat, joista ei saa mitään selvää. Tämä olisi niin kiva palsta, vaihtaa ajatuksia ja mielipiteitä toisten kanssa.

21.1.2014

Päivä on lyhyt viel
mut riimit voi olla pitkii
naurussa suut kahvia ne litkii
kynnetki terävät punaset nekkii
nenä ja posket ku pakkasest tullaa
voit sinä jatkaa ja haukata pullaa

14.8.2010

Tässä uusi palsta kaiken laisille eläimille.
Koti ja villieläimille, pankaahan kuvia tulemaan.
Tässä on meidän Misukka neiti.

25.5.2013

Lenkkipolkuni varrelta tänään löytyi mestämansikkaa kukkimassa, isot voikukkapellot, tuomi tuoksun perusteella, tädykkeet aukaisemassa nuppujaan ja kielon kukat avautumista vailla.
Sirtuunaperhoset, herukkaperhoset ja "pienet valkosiivet" lentelivät kukasta kukkaan.

20.5.2016

Tämä Et lehden keskustelupalsta on kyllä hyvä ja olen tänne kirjoitellut, mutta tietääkö kukaan muita hyviä ja asiallisia keskustelupalstoja varttuneemmalle, mutta elämässä kiinni olevalle ihmiselle? Sellaiset sivut, joissa on paljon epäasiallisuuksia ja törkeitä vastauksia, ei kiinnosta.

18.5.2017

Tänä vuonna en ole terevettä päivää viettänyt. Pännii niin vietävästi.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 348952
  • Viestiketjuja yhteensä 13439
  • Käyttäjiä yhteensä: 13734
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä10984
Sisältö jatkuu mainoksen alla