Hiilamot varoittavat: Olemme siirtymässä omaishoivavaltioon

Moni keski-ikäinen nainen uupuu hoivatarpeiden puristuksessa, kun lapset ja vanhemmat vaativat hoivaa samanaikaisesti.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija

Mitä tehdään täysin yksinäiselle ihmiselle??? Kuka häntä hoitaa???

Kun ei ole kertakaikkiaan yhtään ainutta omaista???

Vai annetaanko hänelle suoraan vaan lopetus-PIIKKI ???

 

Vierailija

Artikkeli antaa paljon ajateltavaa, painavaa asiaa ja todellista huolta herättävää. Jos vanhusten hoito hivutetaan omaisille ja läheisille vastuullisesti, on ehdottomasti siihen saatava yhteiskunnalta tukea. Asiatuntevaa hoito- ja lääkäriapua on oltava tarvittaessa, omaishoidon tuen on oltava riittävä. Ei voi rinnastaa lasten ja vanhusten kotihoitoa, eikä pitäisi siltä pohjalta lähteä että jos lapsetkin hoidetaan kotona, miksei myös vanhukset.

Aivan yksinäisille vanhuksille täytyy löytyä hoitopaikka. Ihmisarvoinen elämä loppuun asti.

Poliitikot ja päättäjät eivät ole edes tilanteen tasalla mitä vanhusten kotihoidon tukeminen tänä päivänä on. Se on ensimmäinen seikka, että päätöksien tekoon osallistuvat velvoitettaisiin tutustumaan henkilökohtaisesti nykyiseen riittämättömään kotiapuun, näkemään tilanteen eikä vain olettamaan.

Vierailija

Valtio  jättää heitteille.  Rahat on kerätty komeisiin laitoksiin ja  herra lauman elämiseen.  Hoitettavat ja henkilökunta on turha kuluerä.

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat