Matkailun teemaviikkomme jatkuu! Jos suunnitelmissa on lomamatka kolmen sukupolven voimin ja reissuporukka on iältään 0-100, kannattaa pysyä tällä keskustelufoorumilla.

 

Finnmatkojen viestintäpäällikkö Jenita Cresswell vastaa kysymyksiinne kolmen sukupolven matkoista, kohteista ja käytännöistä perjantaina 20.3. klo 14-15.

Tervetuloa keskustelemaan!

PS. Muistahan kurkata myös, mitä maailmalta paljasti tyylinikkari ja Matkaopas-lehden kolumnisti Jaakko Selin. Pääset lukemaan Jaakon keskusteluvierailusta täältä

 

 

Leena

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Voiko pienen lapsen kanssa matkustaa kaukokohteisiin, esimerkiksi Aasiaan tai Afrikkaan?
Vai onko suositeltavampaa pysyä Euroopassa?
Haluaisin vielä 5-vuotiaan lapsenlapseni jonnekin eksoottiseen kohteeseen. Olen itse käynyt Kapkaupungissa, Bangkokissa, Maputossa...
Mutta lapsen äiti pistää hanttiin asiassa. Millaisia kokemuksia teillä on lapsista kaukokohteissa?

*Kristiina

Vierailija

Onko teillä jotain lomakohteita, joissa ei poppi soi yötä päivää eikä humalaiset rellestä?
Haluaisin mennä ystäväni kanssa lomalle, tosin ilman lapsia, ja kaipaamme kohdetta, jossa ei juhlita koko aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tervehdys kaikille! Täällä Jenita Cresswell, Finnmatkojen viestintäpäällikkö.

Olen tunnin ajan vastailemassa matkailuaiheisiin kysymyksiinne, joten antakaa palaa :)

Terkuin Jenita

Millainen hotellihuone kannattaa valita, jos haluamme lähteä reissuun lastenlasten perheen kanssa? Vierekkäiset huoneet? Sama huone? Bungalow?

Vierailija

Saako teiltä ryhmäalennuksia tai mitään muita alennuksia, jos koko suku lähtee reissuun?

HEi Jenita! Tämä on sitte mukavaa palavelua! Saanko antaa palatuetta? Me olemme aikusen tyttäreni kanssa kovia reissamaan, mutta ärsyttää se, kun kaikki pitäisi nykyään varata netistä. Eikö missään saa oikiaa palavelua? Onnistuuko teillä sellainen, että soitan palveluunne ja kerron, millainen matkustaja olen ja mikä on budjettini ja sitten te tarjoatte lomavaihtoehtoja? Kiitos kuitenki!

Hei kaikki! Suositelkaa hyvää aurinkokohdetta, jonne vielä ehtisi nyt toukokuussa? Onko Kreikassa jo lämmin?

Hei Kristiina!

 

Toki pienten lasten kanssa voi matkustaa myös kaukokohteisiin. Finnmatkoilla on ympäri maailmaa paljon ihania Blue Village ja Blue Star -hotelleja, jotka on räätälöity nimenomaan lapsiperheiden tarpeisiin.

Lasten kanssa voi matkustaa melkein minne tahansa, kun asenne on kohdillaan. Omienikin kanssa olen käynyt Australiassa asti :)

5-vuotias on usein jo oikein reipas matkakumppani, joka jaksaa nauttia matkailusta, eikä hermostu pitkilläkään lennoilla.

Kaukokohteisiin matkustaessa täytyy ottaa huomioon aikaero, mutta usein lapset sopeutuvat aikaeroonkin paremmin kuin me aikuiset. Kaikissa kaukokohteissa suuri aikaero ei ole rasitteena, esimerkiksi Finnmatkojen valikoimassa on paratiisirantojen Mauritius, jossa aikaeroa on vain kaksi tuntia.

Terkuin Jenita

Hei Reima,

En tiedä, tarkoititko kesä- vai talvikohteita, mutta rauhallisia aikuisten kesälomakohteita ovat muun muassa Menorca Espanjassa, Kroatia, Italian Sisilia ja Sardinia sekä Kreikan saarista Korfu ja Samos.

Jos haluatte viettää lomanne kokonaan ilman lapsia, suosittelen aikuisten Blue Couples -hotelleja, joiden ikäraja on aina 16 tai 18 vuotta. Blue Couples -hotelleja on valikoimassamme jo 33. Ihanan rauhallisia kohteita löytyy sivuiltamme myös ”Rauhallinen keidas” -merkin alta. Ylelliselle luksuslomalle pääsee kaikkia aisteja hivelevissä Sensatori-hotelleissamme, joissa on erilliset alueet vain aikuisille.

http://www.finnmatkat.fi/hotellit/blue-couples/

http://www.finnmatkat.fi/hotellit/rauhallinen-keidas/

 

http://www.finnmatkat.fi/hotellit/blue-couples/

 

Terveisin Jenita

Hei!

 

Huonetyypin valinta on tietysti makuasia ja riippuu hyvin paljon matkakohteesta. Kolmen sukupolven porukka harvoin mahtuu samaan huoneeseen, joten kahden erillisen huoneen ottaminen on ihan hyvä vaihtoehto. Vierekkäisiä huoneita ei voida koskaan takuuvarmasti luvata, mutta yleensä hotelli toteuttaa toiveen.

Nykyään monissa huoneistoissa on myös maaterasseja ja omia uima-altaita, ja lapset pääsevät vaikka uimalla terassilta toiselle :)

Isoihin villoihin mahtuu suurempikin perhe tai kolme sukupolvea yhdessä. Villoista voit lukea lisää täältä:
http://www.finnmatkat.fi/hotellit/villa-ja-uima-allas/

Terkuin Jenita

Hei!

Kiitos palautteestasi!

Me palvelemme verkkokaupan lisäksi henkilökohtaisesti puhelimitse, Facebookissa ja Twitterissä. Asiakaspalvelumme aukioloajat löydät täältä: http://www.finnmatkat.fi/asiakaspalvelu/ota-yhteytta/.

Lisäksi meillä on Helsingissä Mannerheimintiellä lomamyymälä, josta saa henkilökohtaista palvelua. Myös puhelinasiakaspalvelussamme matkailun huippuammattilaiset antavat juuri tuota palvelua, jota kaipaat eli auttavat räätälöimään parhaan mahdollisen loman juuri Sinulle, Sinun tarpeisiisi.

Kehitämme asiakaspalveluamme jatkuvasti niin, että jokainen asiakkaamme voisi saada entistä henkilökohtaisempaa palvelua. On totta, että suurin osa lomistamme myydään nykyään verkossa, sillä jo  80 prosenttia Finnmatkojen lomista myydään verkossa. Luku on suurin emoyhtiömme TUI Groupin maista. Suomalaiset ovat verkossa myytävien lomien edelläkävijöitä :)

 

Terkuin Jenita

 

 

Hei!

Aurinkovarma ja lämmin kohde toukokuussa voisi olla esimerkiksi mainitsemasi Kreikan lisäksi myös Kypros ja tietenkin ikisuosikki Turkki.

Näihin kohteisiin voit tutustua täällä:
http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/turkki/g-000000242_a/?season=kesa-2015
http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kypros/g-000058_a/?season=kesa-2015
http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kreikka/g-000000241_a/?season=kesa-2015

Tervemenoa aurinkoon!

-Jenita

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat