Vierailija

Noita tapahtuu  ja lehdissä  on juttua. Mutta  kun rivitalo  palaa taajamassa niin ei uutisen tynkääkään.  Miksi näin  ?   Asia haluttiin salata.

Kohde oli  purkuun tuomittu  että  rakennusliikkeelle  syntyy töitä.  Pois siirretyt vanhukset  pääsee uuteen   asuntoon tuplahinnalla.

Polttamisen hyöty.   Rakennusjäte on kallista  ja purku sekä  rahtipäälle  kulut päälle. Polttamalla  päästiin eroo ongelmajätteistä.  Mahtava sysimusta  myrkkypilvi  leijui 3 tuntia taivaalle.   Palokunta oli halpa, nimikkeellä harjoitus.  Kyllä kouvolassa osataan

Kommentit (7)

Mistä arvasinkin, että tämä tapaus oli jälleen Kouvolasta? Siellä tuntuu olevan omituista kähmintää joka käänteessä. Vanhat ketkutko siellä jyllää? Aina vaan? Ja kun kuuden kunnan pakkoliitoksen jälkeen piti hallintoa vähentää, sen 5 vuoden suoja-ajan jälkeen.... niin arvatkaas onko vieläkään vähennetty? Sensijaan SUORITUSPORRASTA rokotetaan...

On tosi ihmeellistä Kouvolan meininki! Eivät osaa. Kuntien pakkoliitoksesta kulunut kohta varmaan jo 8 vuotta... Että eikös olis siellä aika liittää vielä joku uusi kunta Kouvolaan, niin saataisi TAAS lisää vuosikausien suojatyöpaikkalaisia? Entisen lauman lisäksi. Papereitaan ja peukaloitaan pyörittelemään sinne kalliilla palkalla.... veronmaksajien piikkiin, luonnollisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onhan tuo outoa.  Miksi uutispimento ?  Ei ennakkoilmoitusta.  Kenen luvalla, vai eikö lupaa tarvikkaan  kun halvalla rojut poltetaan.   Teetpä nuotio pellon päähän niin kohta fiskaalia tulee tuijottamaan.  Ei muovia, ei kyllästettyä lankunpätkää, ei öljyisi 

Juntan  ohjelmaan sopi  koulupalo.  Siispä koulu paloi.  Liekkö tässä  samaa tyyliä.

Rikkaan kunnan kuviot.  Koulu oli täysvakuutettu,  herrat  päätti ettei rakenneta ja jättivät  siten vakuutuskorvauksia nostamatta. 

Viikko  tapahtumasta alkoi Kouvolan sanomat asiasta kirjoittaa.   Rakennusaikaiset materiaalit  olivat  pitkälti asbestia sisältävää.  Muovimatot ja maalit / tasoitteet.  Parkettien liimat ja lakat myös myrkkyä.   Joten joku säästi  jopa yli 80 tuhatta  työkuluina ja ongelmajätteen poistoina.

Kyseessä oli harjoituspoltot  joten myrkylliset materiaalit olisi ollut helppo poistaa.

En moiti palokuntaa.  Mutta käsitykseni on että työn tilaaja  hoitaa luvat kuntoon. Eli joku Kouvolan hallinnossa. 

Nyt annettiin lehdessä  vaikutelma että  lupa on pelkkä ilmoitus.  Käytännössä  2-3 ihmistä tulee katsastamaan kohdetta,  pyytää terveysviranomailta lausunnon ja  lähettää  epäselvät aineet  labraan tutkittavaksi. 

Tuo lausuntokierros  vie kuukauden tai kaksi  joten aikataulu ei olisi riittänyt.  Täten jonkun syrjäkylän ihmisten terveys ei merkkaa mitään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat