Yhteinen huone ja kampaaja – perintöjuristi tietää, mitä suomalaiset haluavat viimeisinä vuosinaan

Yhteinen huone ja kampaaja – perintöjuristi tietää, mitä suomalaiset haluavat viimeisinä vuosinaan

Perintöjuristi paljastaa, mitä suomalaiset tahtovat. Mutta voidaanko yksilölliset hoitotahdot ja sopimukset toteuttaa, kun yksi haluaa yhtä ja toinen toista?Lue koko juttu

Kommentit (3)

hei halloo nyt kaikki elämänsä työtä tehneet vanhukset:

käyttäkää ihmeessä yksityisiä vanhuspalveluja

(selvittäkää toki lakisääteiset etuunne)

miksi ihmeessä ette haluaisi elää viimeiset vuotenne hyvästä hoidosta nauttien vs. omistusasunnossa yksin "selviyten"

en todellakaan ymmärrä vanhusten "kitupiikkisyytä" ?

mihin he sitä varallisuutta"säästävät"  (perinnöksi pitää jotain jättää?)

jos on elämänsä töitä tehnyt, miksei voi loppuelämäänsä elää sitä "pääomaa" käyttäen?

 

Toisaalla tuolla IS tanään kirjoitetaan,että 95 vuotias miesvanhus tuhlasi ?omaisuutensa,eikä antanut sitä 70 vuotiaalle adptiotyttärelleen riitojen takia.

Ettei vain sielläkin olisi takana ovela lakimies ,joka järjesteli asiat niin,ettei tarvitse maksaa perintöveroa.Uskookohan kukaan,että pappa teki oma-aloitteisesti Aarniot ja kaivoi leiviskänsä maahan.

Epäilen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Enpä ole ikinä kuullutkaan elintasotestamentista. Jos minä sellaisen teen, niin mitenkähän se käytännössä toimii? Ja mikähän laki määrää, että rangaistuksia tulee (ja millaisia), jos laatijan tahtoa ei noudateta...

Oletetaan, että olin määrännyt, että haluan elokuviin kolme kertaa vuodessa. Olisin jonkinlaisessa laitoshoidossa ja jo hieman höpsähtänyt. Perilliset eivät välitä koko elintasotestamentista. Tuskin hoitohenkilönnalla sen olemassaolosta olisi mitään tietoa ja jos on, ei varmasti ole resursseja jokaikistä pykälää syynätä ja sen noudattamista vahtia eikä myöskään mitään velvollisuutta tähän. Käykö asianajaja muka hoitokodissa kyselemässä säännöllisin väliajoin minulta että oletkos päässyt sinne leffaan. Tuskin käy. Kukaan ei valvo, että määräystäni noudatetaan. Aika turhanpäiväinen paperi sanoisin, lakimiesten uusi rahastuskeino.

- Talvikki

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat