Vierailija

Jo riittää. Helsingin Sanomat, Yleisradio ja Nasima Razmayer voisivat olla edes viikon haukkumasta suomalaisia. Sillä olemme jo ylittäneet kuilun partaan. Sillä kohta äyskäröimme kaikki vettä uppoavasta laivasta pelastaaksemme Suomen. Tuskin maailma tulee meitä auttamaan, vaikka olemme lisänneet myllynkiviä veneeseemme jakamalla rahamme ulkomaille ja ulkomaalaisille.

Laskin 2010 Maahanmuuton hintaa YLEn MOT-ohjelmalle. Selvitys asiasta on luettavissa Ylen sivuilta. Vaikka laskelma on tehty tupakkiaskin kansi-menetelmällä, aika lailla se vastasi Suomen Perustan torstaina julkaisemaa selvitystä. Itse olen ollut työryhmän jäsenenä. Vaikka Tilastokeskus viivytteli tietojen antamisen kanssa ja vaati tiedoista isot lunnaat, selvitys valmistui. Ja selvitystyö jatkuu. Tutkimus päätyi 700 miljoonaan, todelliset kustannukset menevät yli miljardin euron, minkä laskin viisi vuotta sitten.

Koska kyse on verorahojen käytöstä, tällainen selvitys kuuluu valtiovallan tehdä, sillä yksikään momentti valtion talousarviossa ei saa olla avoin piikki tietämättä edes, paljonko siihen menee rahaa. Maahanmuuttajat eivät saa olla paremmassa budjettiasemassa kuin ovat Suomen terveydenhuolto, poliisi, puolustusvoimat, päivähoito, koulut, joissa kaikissa talousarviot tehdään tuhannen euron tarkkuudella menot eritellen ja perustellen.

Päättäjien enemmistö käyttää tuon miljardin euroa ymmärtämättä paljoakaan Afrikasta, Lähi-Idästä ja islamista. Jotkut ovat käyneet Dubaissa Arabiemiraateissa lomalla suihkulähteiden äärellä. Päättäjistä korkeimmat ovat kulkeneet yksityiskoneella järjestetyillä matkoilla ihastelemassa katujen varsiin tuotuja lapsia. Jotkut ovat rakentaneet suomalaisten rahoilla 14.000 euron paskahuusseja Afrikkaan. Maanosaan, jossa on käyty tarpeilla jo silloin kun Suomen päällä vielä oli jäätä.

Päättäjien enemmistölle ei kelpaa mikään. Koska he ovat uskossaan vahvat. Heille maahanmuutto on kultamunia, moniosaajia, monikulttuuria. Vanhusten pyllyjen pyyhkimistä. Työvoimapulan karkoittajaa. Mikä loukkaus se on maahanmuuttajia kohtaan. He eivät todellakaan tule Suomeen siivoojiksi. Vaikka tekevät jonkin aikaa siivoustyötäkin. Suvaitsevaiset ovat siis sitä mieltä, etteivät afrikkalaiset kelpaa kuin siivoustyöntekijöiksi ja siivous on paskaduunia, jota suomalaisten hienohelmojen ei enää tarvitse tehdä. Siksi tarvitaan kotitalousvähennys, jotta suomalaisen eliitin ei tarvitse enää moppiharjaan koskea. Olisi muuten mielenkiintoista tietää, kuinka monella Helsingin Kaivopuistossa asuvalla käy afrikkalainen siivooja kotona.

Minäkin olin Tukholmassa pesemässä ruotsalaisten hienohelmojen paskapyykkejä nuorukaisena 17 vuotiaana. Elämäni helpointa ja mielenkiintoisinta aikaa poissa Hiiden kylän tynnyristä. Täältä tullaan elämä. Toki päätin silloin, ettei tästä tule elämäntehtävää ja palasin Suomeen tekemään opinnot loppuun. Mutta paperille kirjoitettua paskaa sitä on saanut työelämässä lapioida ihan tarpeeksi. Siivoojan ura Ruotsissa olisi kuitenkin ollut helpompaa elämää kuin yrittää puolustaa suomalaista yrittäjyyttä yhteiskunnan tekemää riistoa vastaan.

Suomalaisena on surullista kuulla suvaitsevaisten suusta yhä kiihtyvää moitetta siitä, kuinka suomalaiset ovat rasisteja ja ties mitä. Meillä on negatiiviset ennakkoluulot ja -asenteet ulkomaalaisia kohtaan. Emme kutsu maahanmuuttajia kahville. Emme tunne ulkomaalaisia ja siksi olemme paskasakkia, etenkin perussuomalaiset VHM Valkoiset Hetero Miehet.

Jos jotain saisi toivoa, toivoisin että edes yksi kokoomuslainen, sosiaalidemokraattinen, keskustalainen, vihreä, vasemmistoliittolainen, Suomen ruotsalainen ja kristillisdemokraatti uudessa edusunnassa osaisi sen verran Elon laskuoppia, että ymmärtäisi mihin avoin maahanmuutto johtaa yhden ihmisiän aikana. Ymmärtäisi että vuosi 2100 on maailmankaikkeutta ajatellen tässä ja nyt ja Afrikan väestömäärän nelinkertaistuminen tulisi tuhoamaan tänään tuntemamme Euroopan ja Suomen.

Rakastan Afrikkaa ja afrikkalaisia, mutta en halua tuoda Afrikkaa Suomeen. Minulle monikulttuuri on elämistä ihmisten parissa heidän omissa kulttuureissaan.

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/04/05/matkaopas-suvaitsevaisille/

 

Kommentit (8)

Vierailija

Olisi melkoinen suoritus, jos tuon jaksaisi kokonaan lukea. Minulta ei onnistu.

Persuilla menee överiksi. On hirveä hätä mustamaalata demareita. Kaikki joten kuten kirjoitustaitoisetkin on masinoitu some-sotaan aatteen puolesta.

Tuputtaminen tympäisee olkoonpa kyse politiikasta tai uskonnosta. Ikäihmiset osaavat ajatella omilla aivoillaan ilman tyrkyttämistä. Persuja en ainakaan äänestä, eikä aio äänestää yksikään tuttavani.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minulta stoorin lukeminen onnistui hyvin. Monta hyvää pointtia. Näinhän se menee, että rasistiksi haukutaan jos yhtään kritisoi maahanmuuttoa tai -muuttajia. Outoa, että suomalaisten pitäisi muuttua ja luopua ikivanhoista perinteistään sen sijaan että maahanmuuttajat integroituisivat suomalaiseen yhteiskuntaan.

Vierailija

"Minulle monikulttuuri on elämistä ihmisten parissa heidän omissa kulttuureissaan".

Niimpä! Noin hekin ajattelevat tänne tullessaan. Heidät oikein koulutetaan kieleemme ja kulttuuriimme. Mutta miten lie sopeutuvat. Miten lie sopeutuu edellinen kirjoittaja eläämään... toisen kulttuurin suojissa, mahtaako sopeutua? kotimaassaan, heidän kulttuurinssaan?

En halua minäkään tuoda Intiaa suomeen, enkä kestä elintasopakolaisia. He jotka lähtevät kärkuun sotaa ja hätää, heidät otan avosylin vastaan. Mutta tahtoisin heidän sopeutuvan maan tapoihin ja oppivan kielen, tekevän työtä, siis tienaavan elantonsa ilman sossua.

Asun suuressa kaupungissa ja liikun keskustassa päivittäin, yötä lukuunottamatta, kaikkina vuorokaudenaikoina. Enkä ns. hyvällä silmällä katsele sitä tummahipiäisten nuorten miesten kovaäänistä huutoa ja melskausta mitä he lössinä tekevät. Erittäin paljon on heidän mukanaan tullut keskustaelämäänkin rauhattomuutta. Nii se vaan on, eikä pieni ihminen voi mitään kun maa ja kulttuuri tuhotaan, monikulttuurisilla tavoilla. Minä olen Suomalainen ja Isänmaallinen loppuun asti. Nostan siniristilipun korkealle, ylimmäksi salkoon.

Vierailija

Olisi melkoinen suoritus, jos tuon jaksaisi kokonaan lukea. Minulta ei onnistu.

Lukekaa! Kannattaa lukea tarkasti. Mielenkiintoista tietoa.... ja kuvia....

Vierailija

Olisi melkoinen suoritus, jos tuon jaksaisi kokonaan lukea. Minulta ei onnistu.

Osanottoni, kun niin heikossa hapessa. Hyvä ja ansiokas kirjoitus täyttä asiaa, jollaista ei täällä ole monta nähty. Kannattaa ehdottomasti lukea, tai pyytää jotakuta lukemaan jos itse niin huonokuntoinen, kuin lainattu!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat