Vierailija

Nordean pääanalyytikolla Jan von Gerichillä ei ole kovin valoisia uutisia Kreikasta.

 

Jan von Gerichin mukaan riskit ovat kasvaneet siihen suuntaan, ettei Kreikka pysty enää maksamaan velkojaan, jolloin maa ajautuu maksukyvyttömään tilaan sekä eurosta eroon. Tämä tarkoittaisi Suomen valtiolle miljardiluokan laskua, joka tulisi loppujen lopuksi suomalaisten veronmaksajien harteille
 
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1428299254600.html
 

Kommentit (8)

On se hienoa, kun tällainen kansa joka maksoi velkansa ja hurjat sotakorvauksetkin, nyt saa maksaa myös holtittomien huijarimaiden velkoja.

Ei senttiäkään enää, kuten arvostamani puoluejohtaja sanoi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllähän Stubb ja  Rinne  esiintyy kovana  isäntänä.  Mutta eikös vastuunkantaja sanonut  että vastataan loppuun asti.   Eli rahat   siirtyy   vaikka  muuta vaalien alla  kähistään.

Vierailija

Sipilältä ei olla saatu mielipidettä. Pakoileeko vastuuta? 

Ei häneltä oikein vastausta saa ,on vähän hiiri mielestäni. Hyvällä tavalla kuitenkin on eräänlainen luonteenpiirre.Epäilen  että jotkut  keskustaa äänestääkin  tämän  luonteen piirteen vuoksi.Eivät  tosissaan tiedä että kokoomus ja keskusta ovat melkein kuin kaksi marjaa.Tosi paikan tullen laittaa kuitenkin nämä Rehnin ja Vanhasen asialle joista en pidä.

Ei palanutta puupenniäkään enää Kreikkaan! Kreikkalaisten korkea aika ruveta tekemään itse asioilleen jotain, vaikka  työntekoa kokeillla.

Omakin maamme on huonossa jamassa, Kreikkaan ei yllä miljardit meiltä. Päätöksen tekijöiltä odotan lujaa selkärankaa ja viisautta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat