Kommentit (7)

Vierailija

Muutama viinilasi sekä muutama olut ja sen jälkeen onkin hekumallinen ilta/yö luvassa. Nimittäin laukeaminen on vaikeampaa mutta puolisoa se ei näytä haittaavan, kun rakastelu kestää 2-3 tuntia :)

Vierailija

Alkoholi tuo halun mutta vie kyvyn. Se on nähty liiankin monesti.

En omista sellaista miestä jolla olisi ikinä ollut tuntikausien seisokki viinillä tai ilman, enkä tottavieköön ymmärrä kuka sellaisesta nauttii, tuskin lopulta mieskään jos munaa pakottaa ja laukeaminen ei meinaa onnistua.

Vierailija
Vierailija

Trollilla ei ole seksielämää.

Niinpä- ei seksi,- kuin muutakaan elämää. Vain yksinäinen elämänehtoo säälittävine trollauksineen. 

Herkuilla seksi paremmaksi

Ja kaiken lisäksi kun lisäät vielä treffeille jotakin näistä seksinnälkää kasvattavista herkuista, niin parempaa ei voisi olla --> hunaja, osterit, suklaa, tulinen chili tai avokado. Ei tietenkään pidä kaikkia sydä samanaikaisesti :D artikkeli mistä tuon luin on täällä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Trollilla ei ole seksielämää.

Ei sillä rauman säälittävällä trolliäijällä ole mitään elämää, eikä yhtään ystävää, vain täällä kymmenillä nikeillä trollaaminen ja kirjoittajien vainoaminen ja herjaaminen.

On tosi säälittävä ja kaikkien tietämä ja halveksima yksinäinen piruparka, jonka köyhä elämä ainoastaan netissä.

Kuvottava kertakaikkiaan!

Olet "kertakaikkiaan kuvottava", kun jaksat samaa saisrasta virttä laulaa, kiitos riittää!Kun sinulle ei kuulu kenenkää elämä, pidä vain huoli omastasi, kun täällä pitää trollata, trolli on se jonka näet peilistä, katso tarkkaan ja laita kuriin moinen typerys. säälittävää.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat