Kommentit (3)

Vierailija

Kumpa saisitte täältä Et-n sivuiltakin kitkettyä henkisen väkivallan! Ei tarvita kuin yksi kirjoittaja joka saa aikaan pahoinvointia monilla sivuilla. Sellaiset mielipiteiden heittelijät olisi syytä poistaa.

Väkivaltaa kokenut

Tässä maassa on niin heikot lait,että väkivalta voi jatkua vaikka kuinka pitkään ilman kunnon tuomiota. Esimerkkinä juuri tapahtunut pienen lapsen surma joka uutisoitiin Porvoossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rakastettu

Usein tilanne on ajettu sellaiseksi, ettei uhri saa apua. Väkivaltaa kokevalle haluan sanoa; ei, sinä et ole hullu ja kyllä, tuollaista tapahtuu ja miksi, koska tekijä on sairas. Hän pahoinpitelee, koska voi. Poistu heti. Älä koskaan palaa. Muista, että hyviä ihmisiä ei ole olemassa. Jokainen meistä pystyy vahingoittamaan toista. Vain sairaat tekevät niin. Vahingoittamaan pystyy myös hoitaja, lääkäri, poliisi yms ammateissa toimiva. Ainoa, joka voi auttaa sinua heti, on Sinä. Poistu heti. Älä koskaan palaa. Etsi apua. Voit joutua etsimään pitkään. Älä usko mihinkään sovitteluihin, terapiaan tai hoitoihin, jotka tähtäävät yhteiseen elämään. Pahoinpitelijä suostuu niihin vain siksi, että voi jatkaa satuttamistasi. Olet oikeutettu kaikkiin tunteisiisi. Et tarvitse niihin hoitoa, kunhan et toimi tunteidesi mukaan. Sinä olet rakastettava juuri tuollaisena. Mikään syy ei oikeuta pahoinpitelyihisi. Jokainen syy on valhe. Poistu heti, äläkä koskaan palaa. Älä pidä mitään yhteyttä pahoinpitelijään - koskaan. Paraneminen vie aikaa. Joku paranee nopeammin, jollakin kestää kauemmin ja vaikka haavat kehossa ja mielessä paranevat - arvet jäävät. Niillä on tarkoitus. Sinulla on oikeus kaikissa tilanteissa puolustaa itseäsi. Paras puolustus on pikainen lähtö koskaan palaamatta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat