Sinkun ruokalista viikoksi

Pidä huolta itsestäsi, sinkku! Valmista kunnon ateria päivittäin. Kun käytät apuna valmistuotteita, herkkuhetkesi syntyy vaivatta.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vierailija
Vierailija

Eihän nuo mitää yhden hengen annoksia ole!

Eipä todellakaan ole. Luin nuo ruokaohjeet! Ajattelin, että kun menopaussin jälkeen naisihminen lihoaa helposti jos tuollaisen annoksen syö yhdellä aterialla. Uskon, että kahdelle aterialle riittää hyvin, anakin minulle.

Laitan aina ruuan alusta asti itse ja teen niin paljon, että riittää lämmitettäväksi seuraavana päivänä.

 

Olen tottunut tekemään kerralla suuren määrän ruokaa vaikka nyt olen sinkku. Johtuu siitä, että vartuin suurperheessä = 8 henkeä. En vaan osaa tehdä ruokaa yhdelle hengelle. Miten vääntää vaikka kaalilaatikko yhdelle taikka pullapitko? No, onneksi on keksitty pakastin! Eikös se tule halvemmaksi tehdä kerralla isompi määrä ja sitten pakastaa?  Otan sitten pakkasesta mitä tekee mieli. Laitan ruokaa sinne pieniin annosrasioihin. Valmisruokaa ja eineksiä ostan tosi harvoin. Eivät ole mielestäni niin maukkaita kuin omatekemät. Naapuria en uskalla kutsua syömään. Siellä asuu eronnut eläkeläismies yksinään. En halua, että saa vääriä luuloja kun en ole hänestä kiinnostunut "siinä mielessä"...naapurina toli ihan mukava.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat