Katri Helenan rakas Tommi Liimatainen: ”En olisi tässä, jos en olisi jättänyt viinaa”

Manageri Tommi Liimatainen selätti viinan voiman. Maanantaina 27.4. hän keskustelee aiheesta ET-lehden verkkovieraana.Lue koko juttu

Katri Helenan rakas Tommi Liimatainen: ”En olisi tässä, jos en olisi jättänyt viinaa”

Kommentit (4)

Vierailija

Yksinkertaista! Läheltä seuranneena tiedän, alkoholin käyttö ei tuo mitään hyvää. Syöpätaudit ovat seuraamukset, kuin tupakoinnista aivoinfraktit. On aika suomalaisten alkaa ajatella, viiskymppisenä on jo myöhäistä.

Kun perjantai ja lauantailtana menee kaupungille, näky on kauhistuttava. Nuoret horjuvat enemmän tai vähemmän humalassa, käyttäytyvät huonosti kaikella lailla. Enemmän valistusta! Viisauden ja sivistyksen merkki ei ole se, kuinka monta viini ja alkoholimerkkiä tietää ja tuntee.

Kuitenkin totuus on, että kaikki, siis kaikki aikuiset tietävät alkoholin vaarat. Ja jokainen on vatuussa itsestään. Vierestä lähiomaisen on erittäin raskasta katsoa kun esim. aikuset lapset tuhoavat elämänsä viikonloppujuopottelulla.

Hieman ihmettelen tämä artikkelin otsikointia: Katri Helenan rakas. Milta tuntuu miehestä, että hänet katsotaan tunnetuksi vain jonkun rakkaana? Eihän muitakaan ihmisä luetteloida sen mukaan kuka on puoliso. Jokaisella on oma elämä, oma työ, oma historia ja tulevaisuus riippumatta siitä onko suhteessa tunnetun tai tuntemattoman kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niin! Minäkin tuota katsoin kuin alta kulmain. Mietin millainen mies! Mietin millainen nainen? Mietin millainen lehti ja julkisuus! Millä ratsastetaan? Kuka maksaa?

Kiitos Tommi Liimataiselle esimerkillisestä miehisyydestä ja kirjasta, joka pitää hankkia heti ensi arkena. Kunnioitan suuresti hänen asennettaan ja avoimuutta asiasta, joka koskettaa monia ihmisiä ja toivottavasti pysäyttää monet miettimään elämäänsä ja alkoholin käyttöä! Toivon onnea Tommille ja Katri Helenalle - olette onnenne ansaineet!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat