Kauneinta kevään aikaa. Luonto herää uuteen kauteen. Aamuyön hienot lintukonsertit, kauniit auringonnousut, joskus toki sadetta ja myrskyäkin. Vaan lastenlorua mukaillen: Aurinko armas kuivas satehen...

Vaalit on käyty ja jälleen kerran demokratia voitti - vai oliko kuitenkin voittaja nukkuvien puolue. Kuplassa kuulemma eletään, on etelän kupla ja Impivaaran kupla, en kyllä tällaisia ole huomannut. Älymystön mielestä taas on äänestetty väärin - ainakin lopputulosta pidetään vääränä.

Vaikeat ajat jatkuu niin eläkeläisellä, duunarilla kuin työttömälläkin, niukkuutta luvataan jatkossakin. Leikataan eläkeindeksejä ja palkankorotuksia, lapsilisiä ja vanhustenhoivaa. Leikataankohan myös puoluetukeakin...

Kansanedustajaehdokkaista osa itki onnesta, osa suuresta pettymyksestä, vain 200 valittua pääsee meidän edusmiehiksemme ja edusnaisiksemme. Vahvasti nostettiin esiin Teuvo Hn hyvän vaaltuksen juhlinta. Hyvää konjakkia suoraan pullonsuusta, nuorikon auto-onnettomuus, Teuvon kosinta ja nuorikon käden pyyntö isältä. Siinähän sitä olikin tapahtumaa yhdeksi viikonlopuksi. Hjallis taas juhli sivistyneesti Helsinkiläisessä yökerhossa. Jaloja juomia valui kurkusta alas ja rahaa paloi. Poistui nuoren blondin kera - sivistyneesti tietenkin...

Arhinmäki myönsi häviön, kahden paikan pudotus. Haglund juhli voittajana + - 0 tulostaan. Suurin häviäjä oli Rinne ja SDP, myönsi häviönsä. Stub puolestaan otti , omien sanojensa mukaan, torjuntavoiton 7 paikan pudotuksella. Soini sai jatkojytkyn yhden paikan pudotuksella ja nousi toiseksi suurimmaksi. Sipilä ja keskusta suurin ja kaunein. Myö Niinistön vihreät kuuluivat 5+ paikallaan voittajiin.                              Näillä mennään, kansa on äänestänyt, pulinat pois.

Hyvää ja iloista kesän odotusta.

Kommentit (5)

Vierailija

Samaa Suomea kaikki ollaan, turhaa jarkonia puhua median nostamasta kuplasta.

Hyvä yhteenveto poliittisesta tilanteesta, noinhan se meni. Toiset kiroaa vaalien lopputulosta, toiset hykertelee tyytyväisenä. Näin kansa äänesti. Sillä eläkäämme.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
Vierailija

Miksi täällä pitää informoida vaalien tuloksesta? Kyllä kai jokainen tuon jo tietää.

Annapa uusi keskustelunaihe? Ei mielenkiintoisia aiheita juurikaan ole, samaa ä....en lässytystä ja runoilijan jankutusta läskirunojen erinomaisuudesta, siinä ne, ei näitä kiinnosta kuin sama höpön höpö, juotiin sajut ja mentiin sänkyyn, kudottiin väliin sukkaa ja paimennettiin lihasoppaa, ja käytiin taas postlooralla reinot jalassa, ja puuro parrassa, voihan näitä juntti-ihmisiä. Onnellisia onnessaan, aivan varmasti.

Vierailija

 

Vierailija 25.4.2015 klo 19:563/4

Miksi täällä pitää informoida vaalien tuloksesta? Kyllä kai jokainen tuon jo tietää

 

Todella tyhmää leikkiä palstapoliisia. Kyllä tänne leikkokakkujen ja villasukkien joukkoon hieman politiikkaakin mahtuu.

Kesä tulee joo. Tämä kevät on kuitenkin hienoa aikaa, ei auringon ja valon suhteen niinkään, vaan lintujen laulun ja tuoksujen. Kesässähän on edelleen parasta se, että sen jälkeen tulee ihana syksy.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat