Uusi suomalainen dieetti: "Verenpaine, refluksitauti ja fibromyalgian oireet loppuivat"

Kun viini, vilja ja sokeri ovat pois ruokavaliosta, Harmonia-dieetillä voi laihtua jopa kuusi kiloa kuudessa viikossa, lupaa dieetin kehittäjä Mari Aulanko.

Haluatko laihtua? Yksi tapa on se, että unohtaa viinit, hiilihydraatit ja sokerin. Tämä auttaa varmasti, vakuuttaa Mari Aulanko, joka on uuden Harmonia-ruokavalion takana.Lue koko juttu

Uusi suomalainen dieetti: "Verenpaine, refluksitauti ja fibromyalgian oireet loppuivat"

Kommentit (9)

täälkanskarpaten

Voihan sitä harmoniaksikin sanoa!;) Ihan karppaamisen meininkiä. Ja voi ja kannattaa jatkaa loppuelämänsä. Kannattaa lukea mm.Antti Heikkilää, Taija ja Jani Somppi:parantavat rasvat yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kandivainaa

Olisi mielenkiintoista tietää, millainen refluksi on kyseessä. Oikea sellainen vai kuviteltu? Omalla kohdallani kyseinen tauti tulee pitämään pihdeissään hamaan loppuun asti, ei siinä ruokavalio auta. On aika hassua, että näitä "äkkiparantumisia" tapahtuu milloin mistäkin syystä.  Joku kertoo päässeensä vaivoistaan hengellisessä tilaisuudessa,  joku toinen "paranee" omista keksinnöistään, joista sitten syötetään pajunköyttä lukijoille. Mikäli kyseessä olisivat todella toimivat keinot, niin niiden keksijä olisi rikas henkilö ja jättäisi  lääketieteen hopialle. 

Vierailija

Että näitä samaa laulua toistavia "ralleja" riittää joka lähtöön.

Monipuolinen, normaali ravinto pitää tiellä. Ihan turha tyrkyttää näitä ideoita ja vielä vanhoille ihmisille.

vhh

Hyvä kandivainaa. Miten pitkään noudatit vähähiilihydraattista ruokavaliota, kun se ei kohdallasi auttanut? Minulla todettiin sekä tähystyksessä että muilla tutkimuksilla hiatushernia ja refluksitauti. Kärsin vaivasta vuosia ja söin haitallisia happosalpaajia. Hyvä, etteivät sentään kokonaan tuhonneet mahalaukun normaalia toimintaa. Aloitin karppaamisen ja kahden viikon kuluessa vaivat katosivat ja suunniteltu leikkaus peruttiin. Tästä on 10 vuotta. Edelleen oireeton, kun noudatan dieettiä.

Jake

Näin on! Tuo paljon parjausta aiheuttanut ”karppaaminen” on kuitenkinhyvin liki diabetes-potilaille annettavaa ruokaohjetta... Silloin ei vain käytetä karppaamis-sanaa... mutt kehotetaan vähentämään, jopa välttämään sokerin käyttöä ...siis pullan, munkin, limsan, ym käyttöä...
Ja olis hyvä tietää, että KAIKKI HIILIHYRATTI muuttuu elimistössä sokeriksi...siis KAIKKI BIILIHYDRAATTI... myös hitaat, niinkuin nopeetkin!
Ja leivässä sekä esim pastassa (makarooniksi ennen kutsutussa) hiilihydraatteja on tolkuttomasti. Leivässä oin 40% ja enemmän ja pastassajopa yli 60%...
Eli kantsiimiettiä, mitä suuhunsa työntää...

106 kg -> 2v ->79 kg

kandivainaa

Se lopullinen apu refluksiin on löytynyt Somacista, maitohappobakteereista ja kovien kipujen (harvoin) aikana Litalginista. Noilla eväillä voi jo joskus hymyilläkin, jos muistelee aivan alkuaikoja. Tietenkin pitää muistaa syödä vain niitä jo harvaksi käyneitä ruokia, siihenkin tottuu ajan myötä. Refluksini ei ole mikään pikkunärästykseen verrattava, vaan laittaa hiljaiseksi ärtyessään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat