Vierailija

kaiken perii tytär eikä ole mitään arvokasta edes, köyhä vuokra-asunto. tauluja on ja muutamia palkintoja hopeaa oman isän, ja muistoesineitä ,,,

Kommentit (1)

Teimme testamentin avioituessamme yli viisikymppisinä. Omistan lasteni kanssa kuolinpesän, enkä halua mieheni lasten hyötyvän omaisuudestani. Samaten rajasimme lastemme puolisot pois perintömme jaosta.

Tätini teki testamentin eräälle uskonlahkolle ollessaan jo selkeästi muistisairas. Tämän yhteisön jäsenissä oli mm. lakimiehiä eivätkä tätini aviomies ja tytärpuolet uskaltaneet puuttua asiaan. Tädin mies oli hyväpalkkaisessa ansiotyössä koko uransa ajan, remontoi ja rakensi arvokkaalle tontille alituisesti voimiaan säästämättä. Lahko yritti häätää hänet omasta kodistaan, koska heillä tädin kanssa oli avioehto.

Se oli julmaa ja raskasta omaisille. Viimein asia ratkesi niin, että tädin tytärpuoli sai ostaa kodin ja tontin varsin kohtuullisella summalla. Kehotan tekemään testamentin näillä perusteilla ja myöskin rohkeasti kiistämään sen, jos epäselvyyksiä ilmenee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat