Lisää rahaa Kenillä? "Barbien poikaystävästä tarjotaan jopa 500 euroa"

Keräilyn ja arvotavaran asiantuntija Pentti Avomaa tietää, että yllättävätkin asiat voivat olla keräilyharvinaisuuksia. Kuten Barbien poikaystävä.Lue koko juttu

Lisää rahaa Kenillä? "Barbien poikaystävästä tarjotaan jopa 500 euroa"

Kommentit (11)

Jossain ebay maailmanlaajuisella nettihuutosivustolla voi joku maksaa muutaman satkun, mutta turhaan on niistä juttua suomessa jos joku maailmalla maksaa. Ei pidä yleistää, että suomalaiset maksaa tuollaisia summia.

Vierailija
Vierailija

Jossain ebay maailmanlaajuisella nettihuutosivustolla voi joku maksaa muutaman satkun, mutta turhaan on niistä juttua suomessa jos joku maailmalla maksaa. Ei pidä yleistää, että suomalaiset maksaa tuollaisia summia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eBayssä maksetaan, mutta siellä myös tiedetään, mistä nukesta maksetaan dollari ja mistä tuhat. Ihan mikä tahansa Ken ei todellakaan ole sahasampo.

Minullakin on Ken myynnissä Huuto.net sivuilla. Aito pakkaus, jäänyt avaamatta mummoltani.

nähdään sitten pääseekö sillä saatavalla rahalla Sipoota pidemmälle.

 

Mitä eksoottisempia kohteita joku kerää, sitä todennäköisemmin hän joutuu täydentämään kokoelmaansa ulkomailta. Toki Suomen kirppareilta ja nettihuutokaupoista löytää Barbeja ja Kenejä muutamallakin eurolla, mutta harvinaisempia Barbeihin liittyviä nukkeja ja esineitä ei välttämättä Suomesta kokoelmiinsa löydä. Ulkomaisissa erikoishuutokaupoissa niitä todennäköisesti on.

 

Niissä voi tosiaan joutua maksamaan harvinaisemmista Ken-nukeista jopa 500 euroa, ja esimerkiksi Barbien ”esiasteesta” eli nukesta nimeltään Bild Lilli yli 4.000 euroa.

 

Hintatietoja ei ole tapana kaivaa hanurista, vaan kansainvälisistä keräilytietopankeista niitä löytää helposti, kunhan maksaa kuukausimaksun. Ilmaiseksi esimerkiksi yllä olevia hintatietoja löytää vaikkapa yhdysvaltalaisen Barbeihin keskittyneen huutokaupan nettisivuilta ”Vintage Barbie Dolls Auction”.

 

Jos siis kirjoitan, että Kenistä voi keräilijä joutua maksamaan jopa 500 euroa, se pitää paikkansa. Samoin pitää paikkansa, jos joku valittaa, että hän ei ole saanut Kenistä kuin muutaman euron. On Kenejä ja Kenejä.

 

Jos väitän esimerkiksi, että keräilyautosta voi joutua maksamaan satoja tuhansia euroja, joku voi valittaa, että tämä ei pidä paikkansa, koska hän ei saanut autostaan kuin 2.000 euroa. Porchea ei voi kuitenkaan verrata vaikkapa Ladaan, joskin molemmat ovat autoja.

 

Pentti Avomaa

 

tuke

moi paavo mulla ja pojalla olis myytävänä vanhoja metalliautoja,corgi,matcboxin valmistajilta.jos kinnostaa niin viestiä vain tulemaan,että päästään pojan kaa Espanjaan.

keräilijä

Suomen keräilybarbie-hintataso on tosiaan hiukan toinen kuin maailmalla... ostin äskettäin 35 €:lla alkuperäispakkauksessaan olevan keräily-Kenin jota joku myy  amazon.de:ssä 120 €:lla... toisaalta maksoin taannoin 30 € hyväkuntoisesta mutta laatikottomasta Barbiesta jonka saisi ebaysta kympillä NRFB:nä eli avaamattomassa laatikossa (mutta postikulut USA:sta olisivat n. 25 €, eli vähän halvemmaksi se laatikoton nukke sentään tuli...). Ja se 500 € Kenkin on vielä halpa halutuimpiin Barbieihin verrattuna, parhaimmillaan niiden hinta voi olla tuollaiset 1500 €...

Vierailija

Minusta tuntuu tuo touhu kevytkenkäisen typerältä, todella materialistiseltä.  Euron kuvat silmissä aikuiset ihmiset kerää jotakin krääsää. Ei voi turhempaan aikaansa ja taitojaan kuluttaa.

keräilijä

HuutoNetissä ja Tori.fi:ssä myydään ja ostetaan Barbieita .Kannattaa ensin vähän katsastaa tarjontaa ja hintoja ennen kuin laittaa omansa myyntiin... ettei tule myyneeksi arvonukkea puoli-ilmaiseksi (menee kyllä nopeasti kaupaksi...) tai laittaneeksi sinänsä myyntikelpoiselle hyväkuntoiselle perus-Barbielle niin hurjaa hintaa ettei kukaan osta.

Kirsi63

Minulla on 1967-vuosimallin Barbie-nukke, jonka sain syntymäpäivälahjaksi täyttäessäni 4 vuotta. En ole koskaan edes ajatellut myydä sitä, sen tunnearvosta johtuen. Omakin tyttäreni leikki samalla Barbiella pikkutyttönä. Nyt nukke odottaa, että tulevat lapsenlapseni leikkivät sillä aikanaan.  Näistä syistä en siis aio myydä tuota Barbietani, mutta ajattelin vain osallistua tähän löytämääni Barbie-keskusteluun. Ehkä joku on myös säilyttänyt vanhan Barbiensa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat