Loppuuko tupakointi kokonaan 2030?

Suomalaisten tupakointi vähenee vuosi vuodelta. Asiantuntijaverkoston tavoitteena on, että sauhuttelu loppuisi kokonaan vuoteen 2030 mennessä.Lue koko juttu

Loppuuko tupakointi kokonaan 2030?

Kommentit (9)

No ei lopu tupakointi v. 2030. Tupakkavero tuottaa Suomen valtiolle miljoonia per vuosi. Mistä nekin rahat otetaan hyvinvointivaltion ylläpitoon jos nämä verotulot loppuu? Mielelläänkö tupakoimaton maksaa vaikkapa lisää veroja 15 % kunhan vaan naapuri ei tupakoi...? Onhan se naapurin terveys ihan ykkösasia kunhan ei omalla rahapussille tulla. heh heh

Älä unta nää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Lopeta sinäkin tupakointi niin huomaat elämänlaatusi parantuvan. 

Mistä luulo, että tupakoin? Siitäkö, että kannatan tupakkaveroa ja annan mielellään tupakoitsijoiden maksaa sitä? Viisaana varmaan annat myös neuvon, mistä miljoonien tulot revitään jos tupakkavero loppuu?

sinivirta

hei kun tässä artikkelissa nyt puhutaan tupakoinninsta, niin haluisin kysyy, että miten e-savukkeet on auttanut lopettamaan? onko ne kaikki oisen vaihdot ja nesteiden laitot hirveen hankalaa hommaa? oon koittanu kaikkii mahollisii nikotiinituotteita, mut mikään ei auta! katoin ite netistä näitä: www.paulsaar.com tai www.siu.fi ?

T: todella halukas lopettamaan

Vierailija

Tupakoitsijat, näyttäkää luja luontonne, pystytte lopettamaan jos vain todella haluatte.

Se luja tahto ihmiseltä löytyy, kyllä! Jos ei muuta niin tilalle aivoinfartin pelko, sairauden katsominen läheltä, herättää, kuka rampana tahtoo elää loppuelämänsä? Kuin syövän pelko..niin eiköhän ala tupakan himo laantua.

Kuinka säälinkään noita nuoria jotka, naiset varsinkin, yleisillä paikoilla tupakoivat ja tekevät siitä itsensä esittelyn, niin kuin se olisi jotakin fiksua, inhottaa ja kuvottaa kaikki se mihin tupakka alistaa ihmisen. Miettikää haluatteko olla oman elämänne ohjaksissa vai annatteko sen pahuuden ohjattavaksi, koska siitä ei koskaan seuraa mitään hyvää, sen olen tähän ikääni usein  nähnyt. Säästäkää ainutkertainen elämänne puhtaana!

Vierailija

Suomessa oli alkoholin kieltolaki 1900-luvun alkupuoliskolla. Mihin se johti? Salakuljetukseen, pirtun keittoon salaa jne.

Se on niin nähty, ettei kielloilla ja pakolla saavuteta mitään positiivista.

Vierailija kirjoitti:
Suomessa oli alkoholin kieltolaki 1900-luvun alkupuoliskolla. Mihin se johti? Salakuljetukseen, pirtun keittoon salaa jne.

Se on niin nähty, ettei kielloilla ja pakolla saavuteta mitään positiivista.

Eipä se pakolla lopu, ihminen himossaan hakee sen sätkänsä ja alkonsa vaikka mistä.

Mutta jos rakastaa elämää ja itseään, ei halua terveyttään tuhota! On fakta, että sairautta tulee ennemmin tai myöshemmin, niin sairautta joka johtuu juuri tupakasta ja alkoholista .

On kenenkään turha sitä kieltää ja jos ihminen on niin heikko, että ei pysty itseään säätelemään, täytyy siihen vastuullisten tulla lakipykälin vastaan. Ei pitäisi kaikkea luokitella rahalla! Hinta on kova kun on ihmisen terveydestä kysymys. Näen lähiympäritössäni näitä ihmisiä jotka ovat heikkouttaan sairastuttaneet itsensä, myrkyttäneet ja viimeiset elinvuodet ovat olleet tuskaa täynnä, johtuen juuri noista myrkyistä kehossaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat