Kommentit (6)

Vaari 72v  On taatusti apua jalkojen vispaamiseen homeopaatian lääkkeillä. On kokemusta, loppui vispaukset. Suosittelen käyntiä luotettavan homeopaatin luona.

 

Kun kukaan ei rahojaan hukkaisi homeopatiaan, niissä ei ole muuta kuin ihmisen usko, lumetta koko touhu.

90-luvulla hain apua homeopatiasta, noin vuoden ajan minuun kokeiltiin kaikkien ihmistyyppien ns. lääkkeet. Aloin ottamaan selvää koko homeopatiasta syvemmälti ja huomasin tuon eksytyksen.

Eli ihmiset on jaoteltu tyyppeihin ja siitä johtuu lääkitys mitä huuhaauutetta käytetään. On esim. Merciriustyyppi, Ruta-tyyppi, Causticum-tyyppi, Natriumkloridi-tyyppi, Silicea-tyyppi, Tarantula-tyyppi, Sepia-tyyppi, noita tyyppejä on parikymmetä ainakin.

Homeopaatti analysoi sinut johonkin tyyppiin ja katsoo vielä varmuuden vuoksi silmän iiriksen ja on sieltä näkevinään vaikka mitä. Ja tyyppien mukaan on lääkitys. 

Joka kerta kun menin vastaanotolle kuukausittain, sain uuden lääkkeen, eivät ole halpoja, ja taas odotettiin, että vaiva paranisi, vaan ei parantunut. Muuta ei tapahtunut kuin rahat meni ja luottamus.

Kun syön D-vitamiinia, monivitamiinia, mangneesiumia ja kalaöljyä monipuolisen ruuan lisäksi, mutta en punaista lihaa, vain vähän viljatuotteita voin erittäinkin hyvin. Vahva mangnesium illallla antaa hyvän ja rauhallisen unen ja lisää muutenkin voimia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Homeopatiasta monet ovat saaneet apua, minäkin. Suosittelen avoimin mielin kokeilemaan, mutta jos käytössä on säännöllisesti jokin lääkärin määräämä lääke tai useampiakin ja jos sairastaa jotain diagnosoitua sairautta, kannattaa kertoa homeopaatille niistä todenmukaisesti. Eikä missään nimessä saa omin päin jättää vakituista lääkitystä pois homeopaattisten aineiden käytön vuoksi, vaan aina lääkkeiden suhteen pitää olla lääkäriin yhteys.

Onhan se todistettu että monelle pelkkä placebo-pilleri auttaa esim. nukahtamiseen ja muihinkin vaivoihin. Kyllä se on ihmisen vahva usko joihinkin homepatialääkkeiden parantaviin vaikutuksiin joka vaivat häviämään. Jos on jokin vakava sairaus niin en kyllä uskaltaisi mennä homeopaatille lääkittäväksi. Jokainen tulkoon kuitenkin autetuksi vaivoissaan, olkoon se sitten vaikka homeopatia.

Vierailija

Minulla auttaa Magnecit.  Saa ilman resptiä. Siinä on mukanana B6. Aikani söin sifrolia ynnä halvempaa pramipexolia. Ne on jääneet. Niissä nousi vain määrät. En tiedä homoepatiasta.

Juuli

Vaikea jalkojen yöllinen liikehäiriö ei kyllä helpotu millään homeopatialla sen enempää kuin magnesiumillakaan. Onneksi on länsimainen lääketiede ja parkinsonin tautiin tarkoitetut lääkkeet, jotka mietoina annoksina tepsivät myös levottomiin jalkoihin. Ilman elämä olisi helvettiä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat