Kilpailu on päättynyt ja onnetar on arponut voittajan.
Voittaja on Kaisu Demir, Korpilahti. Onneksi olkoon!

ET-lehti järjesti laukkukilpailun, jossa lukijat pystyivät lähettämään kuvan laukustaan 30.6. mennessä. Palkintona oli Guess Maisy -huippulaukku.

Sivut

Kommentit (22)

Minun rakkain laukkuni asuu vitriinissä. Käytän sitä kesällä ja talvella, se on yli 70 vuotta vanha, mummoni vanha käsilaukku. Mummon laukusta löytyi aina puhdas nenäliinä sekä nitropurkki. Samat asiat löytyvät sen sisältä tänä päivänäkin, tosin nenäliinä ei ole pitsireunainen kangasliina vaan paperinenäliina.

Laukku on nähnyt paljon maailmaa, se on käynyt kirkoissa, konserteissa ja jopa kapakassakin. 

Tähän sOliverin laukkuun minulla on viha-rakkaus suhde.

Löytö kirpputorilta useita vuosia sitten ja rakkaus kaikkiin taskuihin laukun molemmilla sivuilla, sekä kaikkiin metalli koristeluihin.. Suhde muuttui vihaksi aika pian kun sisäpuolella mustanvuorin seassa olevien taskumäärän seasta en sitten muistanutkaan mitä missäkin taskussa on.

Käytän tätä lähinnä pienillä matkoilla. Ompelemani kangaskassit ja pienet laukut kuuluvat arkipäivään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tässä on minun veskani :) Se ei ole rahallisesti arvokas mutta se palvelee minua täydellisesti. Ilman suruja voin paiskata sen auton lattialle tai pöydän alle, mitä en varmaan voisi tehdä millekkään merkkilaukulle :) 

Minun vanha laukkuni on Stockmannin ale-myynnistä hankittu vuosia sitten. Nyt olisi uuden laukun hankinta edessä, mutta toivottavasti se täältä napsahtaa kohdalle. Kyllä kelpais tuollaista pinkkiä Guessin laukkua kanniskella.

Voi miten kauniita laukkuja ihmisillä on!

Minulla on kaksi laukkua, toinen musta kotimainen olkalaukku, ei mikään ihana

mutta suomalainen, ja toinen vaalea beige iso ja kolho, ostettu Budapestistä

eikä maksanut kuin 20€. Sitä ulkoilutan kesäisin.

Tyttäreni toi tämän ihanuuden minulle Lontoosta. Se ei ollut kallis, mutta PUNAINEN ja suuri. Yllättävän kestävä halvaksi laukkuksi. Tyttärellä on sama mustana. Laukku kulkee niin olalla, kuin kädessä ja voi kuinka valtavasti sinne mahtuu kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. Ja laukkuhan ei voi olla muuta kuin punainen.

tämän hetkinen laukku on lilan värinen kuvaa ei ole mutta on liian pieni isompi olisi tarpeen mutta ei ole sopivan hintaista löytynyt

Sisko osti minun synttäri.Ruskea värinen ja kukkakuvat.Kaunis!Toivotaan voittaa (lahja)siskolle:Sopii tyyliin...vaaleanpunainen,pirteä...

Vähän ränsistynyt kuin käyttäjänsäkin, mutta muuten niin tarpeellinen ja käytännöllinen! Ostin aikoinani laukun Prahasta ja senjälkeen se on ollutkin päivittäisessä käytössä milloin ostoskassina tai muuten vaan naisten roinan kuljettamiseen. Laukku on kevyt, joten sopii hyvin matkassiksikin.

Mun veljen vaimo antoi kirpparille myytäväksi kankaisen vaalean vihreän laukun. Käytän sitä nyt aina, kun haluan olla freesi ja eroittuva muusta porukasta. Se ei tuoksu pahalle, ja-näyttää hyvältä.Olen onnellinen sievästä laukusta.

 

Siinä arkilaukkuni, mihin mahtuu kaikki tarvittava ja vähän enemmänkin.

 

Guess on lähellä sydäntäni :)

Minun väskyni,tylsä,pieni,musta,nahkaa ja olkalaukkumalli.Ei muistijälkeä mistä ostettu ja milloin.Pitäisi opetella käsilaukun käyttöä,mutta kun olkalaukku on niin kätevä,jättää kädet vapaiksi.

 

 

en saa otettua kuvaa,koska laukkuni on niin ruma,mikään niistä ei ole edes aitoa nahkaa.Kirsti Suurhasko-Lehtola tilaaja

Sivut

Thread has been locked.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat