Kilpailu on päättynyt ja onnetar on arponut voittajan.
Voittaja on Kaisu Demir, Korpilahti. Onneksi olkoon!

ET-lehti järjesti laukkukilpailun, jossa lukijat pystyivät lähettämään kuvan laukustaan 30.6. mennessä. Palkintona oli Guess Maisy -huippulaukku.

Sivut

Kommentit (22)

Minun rakkain laukkuni asuu vitriinissä. Käytän sitä kesällä ja talvella, se on yli 70 vuotta vanha, mummoni vanha käsilaukku. Mummon laukusta löytyi aina puhdas nenäliinä sekä nitropurkki. Samat asiat löytyvät sen sisältä tänä päivänäkin, tosin nenäliinä ei ole pitsireunainen kangasliina vaan paperinenäliina.

Laukku on nähnyt paljon maailmaa, se on käynyt kirkoissa, konserteissa ja jopa kapakassakin. 

Tähän sOliverin laukkuun minulla on viha-rakkaus suhde.

Löytö kirpputorilta useita vuosia sitten ja rakkaus kaikkiin taskuihin laukun molemmilla sivuilla, sekä kaikkiin metalli koristeluihin.. Suhde muuttui vihaksi aika pian kun sisäpuolella mustanvuorin seassa olevien taskumäärän seasta en sitten muistanutkaan mitä missäkin taskussa on.

Käytän tätä lähinnä pienillä matkoilla. Ompelemani kangaskassit ja pienet laukut kuuluvat arkipäivään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tässä on minun veskani :) Se ei ole rahallisesti arvokas mutta se palvelee minua täydellisesti. Ilman suruja voin paiskata sen auton lattialle tai pöydän alle, mitä en varmaan voisi tehdä millekkään merkkilaukulle :) 

Minun vanha laukkuni on Stockmannin ale-myynnistä hankittu vuosia sitten. Nyt olisi uuden laukun hankinta edessä, mutta toivottavasti se täältä napsahtaa kohdalle. Kyllä kelpais tuollaista pinkkiä Guessin laukkua kanniskella.

Voi miten kauniita laukkuja ihmisillä on!

Minulla on kaksi laukkua, toinen musta kotimainen olkalaukku, ei mikään ihana

mutta suomalainen, ja toinen vaalea beige iso ja kolho, ostettu Budapestistä

eikä maksanut kuin 20€. Sitä ulkoilutan kesäisin.

Tyttäreni toi tämän ihanuuden minulle Lontoosta. Se ei ollut kallis, mutta PUNAINEN ja suuri. Yllättävän kestävä halvaksi laukkuksi. Tyttärellä on sama mustana. Laukku kulkee niin olalla, kuin kädessä ja voi kuinka valtavasti sinne mahtuu kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. Ja laukkuhan ei voi olla muuta kuin punainen.

tämän hetkinen laukku on lilan värinen kuvaa ei ole mutta on liian pieni isompi olisi tarpeen mutta ei ole sopivan hintaista löytynyt

Sisko osti minun synttäri.Ruskea värinen ja kukkakuvat.Kaunis!Toivotaan voittaa (lahja)siskolle:Sopii tyyliin...vaaleanpunainen,pirteä...

Vähän ränsistynyt kuin käyttäjänsäkin, mutta muuten niin tarpeellinen ja käytännöllinen! Ostin aikoinani laukun Prahasta ja senjälkeen se on ollutkin päivittäisessä käytössä milloin ostoskassina tai muuten vaan naisten roinan kuljettamiseen. Laukku on kevyt, joten sopii hyvin matkassiksikin.

Mun veljen vaimo antoi kirpparille myytäväksi kankaisen vaalean vihreän laukun. Käytän sitä nyt aina, kun haluan olla freesi ja eroittuva muusta porukasta. Se ei tuoksu pahalle, ja-näyttää hyvältä.Olen onnellinen sievästä laukusta.

 

Siinä arkilaukkuni, mihin mahtuu kaikki tarvittava ja vähän enemmänkin.

 

Guess on lähellä sydäntäni :)

Minun väskyni,tylsä,pieni,musta,nahkaa ja olkalaukkumalli.Ei muistijälkeä mistä ostettu ja milloin.Pitäisi opetella käsilaukun käyttöä,mutta kun olkalaukku on niin kätevä,jättää kädet vapaiksi.

 

 

en saa otettua kuvaa,koska laukkuni on niin ruma,mikään niistä ei ole edes aitoa nahkaa.Kirsti Suurhasko-Lehtola tilaaja

Ompa ihmisillä kauniita laukkuja. Minulla on reilun 20 v vanha musta olkalaukku vaille

 Mitään koreuksia. Ehkä olis jo aika vaihtaa, kulmatkin ovat kuluneet, mutta aina ajattelen

ostavani sitten kun on "ylimääräistä" aika rientää ei sitä ylimäääräistä vielä ole ollut.

Tämä on rakkain laukkuni.Kooltaan se on 21cmx15cm.Siihen mahtuu juuri ja juuri välttämättömät tarvikkeet.Se on paljon kulkenut mukanani niin ulko-kuin kotimaassakin eri tilanteissa.

Pidän sen vaatimattomista väreistä ja turvallisuudesta.Tuota olkahihnaa on vaikeaa saada poikki.

Ikää sillä lienee jotain 35v.

Kesäkassini ostettu Intian torilta tingittyyyn hintaan, 3€. Vaaleisiin vaatteisiin väriä päästävä, mutta muuten näppärä. Ei toimi siisteissä kesäjuhlissa. 

Minun laukkuni on suuri ja siellä on kulkenut mukana 16-vuotiaan esikoisen pikkuautot ja keskimmäisen vaipat vielä, kun nuorin pojistani oli vasta pilke isänsä silmässä. Ostin sen Riihimäeltä ja kun näin sen laukkukaupan ikkunassa, pyörähdin kannoillani ja ostin sen. Täydellinen kesäkassi! Vahinko vain, että rakenteet alkavat pettämään, mutta suotakoon se yli kymmenen kesää palvelleelle kesäkassivanhukselle <3

Sivut

Ketju on lukittu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat