Vierailija

Perussuomalaisten Kankaanniemi jäänyt kiinni seksiviesteistään vieraalle naiselle. Kyllä nyt varmasti miestä hävettää ja syystäkin. Siis entinen kristillisdemokraatti, miten tällainen sopii hänen arvomaailmaansa. Soinille lisää harmaita hiuksia kesken hallitusneuvotteluja.

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Aihe ei kiinnosta ketään muita kuin juoruakkoja.

Lisäksi persujen puoluetoimistoa, Kankaanniemeä äänestäneitä, helluntailaisia, Suomen ja naapurimaiden mediaa jne...

"Sitä saa mitä tilaa", lupasi puolue vaalisloganissaan. Näinköhän kävi?

Vierailija

Aihe ei kiinnosta ketään muita kuin juoruakkoja.

Älä nyt höpsöjä höpötä. Aihe on kirvoittanut kommentteja puoluepampuilta ja Ruotsin uutistoimistoa myöten.

Tuntuu järjettömältä kun aika ajoin joku poliitikko jää kiinni seksin hakemisesta, seksiviesteistä. Niinkö kova polte on, että unohtuu riskitekijät, että julki tuleminen on mitä ilmeisintä josssain vaiheessa. Millaisina hölmöinä he pitävä naisia, joille seksiviestejä laittavat? Tämä Kankaaniemi meni jo yli hilseen, Kenestäkään ei ole takeita mitä he puuhailevat. Kyllä piisaa tikanpoikia puissa kun luonto ajaa.

Ettäs kehtaavat nämä ikääntyvät politikot.Mitä julkisempi virka on,sen tarkemmin pitää käyttäytyä.

Niinpä. Aina on miehet asialla, naispoliitikkojen seikkailuja ei ole julkisuudessa nähty reposteltavan. Naiset osaavat fiksummin pitää suhdeasiansa.

Pitikö Kankaanniemen mennä hölmöilemään kesken hallitusneuvvottelun?-Voi,voi meidän Suomen politikkojen.

Saa sitäi hmetellä,kun maamme asiat ovat jotain,ei mitään.Tällaisia edusmiehiä meillä on.Surullista.

Eduskunta on läpileikkaus suomalaisista. Sellainen eduskunta, millainen kansa. Itsehän me olemme saaneet heidät sinne valita.

Miten me tunnetaan nämä edustajat,lupaavat kymmenen kaunista ja kahdeksan hyvää.

Sekin vielä,kun joka puolueessa on näitä heikkoja herjaajia.

Vierailija

Eduskunta on läpileikkaus suomalaisista. Sellainen eduskunta, millainen kansa. Itsehän me olemme saaneet heidät sinne valita.

Valitsijat valitsivat Kankaanniemessä helluntaiuskovaisen, kristillisiä  ja perhearvoja korostavan entisen ministerin, entisen KD:n puheenjohtajan, joka loikkasi viime vaalikaudella KD:stä persuihin. Hän siis petti äänestäjäkuntansa toisin kuin toinen Keski-Suomen persuedustaja Teuvo Hakkarainen, jonka tavat tultiin jo tuntemaan. Hakkarainen valittiin v. 2011 raitistuneena uskovaisena, nyt valittiin muilla "ansioilla".

Kuka vielä uskaltaa äänestää vakaumuksellisia kristittyjä?

Olen mielenterveys ongelmista kärsivä uskova nainen.  Tunnen syyllisyyttä kun äänestin Kankaanniemeä ja tunnen itseni petetyksi. Tiedän senkin, että anteeksianto on aina hyvästä  Vaan olisi pitänyt ennen vaaleja tuoda esille Kankaanniemen käytös, kuitenkin  kaikki salattiin ja vaalien jälkeen vasta kerrottiin Olisi pitänyt todella harkita laitetaanko edes Toimia ehdokkaaksi tai hänen itsensä tajuta oma kaksinaammaisuutensa   ja luopua ehdokkuudesta  Ajateltiinko. että tulee vaalitappiota nyt ainakin tulee 4 vuoden päästä 

 Soini  vielä alkoi puollustelemaan Minua etoo kun nään Kankaanniemen eduskunnassa , osaisi edes hävetä ja lähteä eduskunnasta,koska on pettänyt valitsiansa ja vääryydellä paikkansa ottanut Esittäen aivan erilaista kun todellisuudessa on.  Voi  minua parka raukkaa, miksen äänestänyt sitä konstaaplia mitä ekana ajattelin ja luottanut omiin vaistoihini. Hakkarainen nyt on Hakkarainen jokainen hänelle äänensä antanut varmasti tiesi hänen "kohelluksensa " ainakaan mies on rehti ei esitä parenpaa eikä peittele tapojaan  ja kiltit jutut Hakkaraisella , pettämisiin verrattuna

Tuumailin,että pitää saada toinenkin ehdokas läpi. Haluaisin tietää onko puolueelle haittaa jos ehdokas ei saakaan paikkaa, vai jakautuuko ne hävityt äänet jotenkin ? Tidanpa äänestää Persuja on minun kirjoitus  18.5 klo 22.51 ja 27.5 klo 23.05

 

 

Ehkäpä Kankaanniemestä tehtiin syyllinen vähän samaan malliin kun Jäätteenmäestä aikoinaan Olisi ollut liian hyvä hallitukseen, pistänyt asioita poikkiteloin vaatinut oikeanmuikaisuutta. Eihän sellainen Kokoomukselle olisi käynyt. Me kansalaiset todellakin kun tiedetään niin vähän politiikkojen  vääryydestä ja juonitteluista.

Vierailija

Mistäpä me tiedämme millaisia seikkailuja Kokoomuksen herrat tekevät, kaikki kun eivät jää kiinni tekosistaan. Eihän sitä tiedä jos Kankaanniemestä tehtiin eräällainen syntipukki, saatiin pois tieltä.

Vierailija
Vierailija

Miten me tunnetaan nämä edustajat,lupaavat kymmenen kaunista ja kahdeksan hyvää.

Sekin vielä,kun joka puolueessa on näitä heikkoja herjaajia.

 

Emme kai tunne juuri muuten kun vaalipuheiden perusteella. Lupaukset on aian suuret, mutta teot on sitten eri luokkaa.

Erityisesti minua etoi se Toimin muka-hyveellisyys ja hurskastelu. Myös ruma kielenkäyttö - olisi edes kauniita kohteliaisuuksia lähetellyt, mutta ei...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat