Vierailija

Mikä on Suomen suosituin lastenlaulu?

Känkkäränkkä vai Metrolla Mummolaan? Maan korvessa vai Peppi Pitkätossu? Mitä laulua sinä rallattelet lapsenlapsesi kanssa? Oletko halunnut opettaa oman lapsuutesi suosikin myös omille lapsillesi ja lastenlapsillesi? Millaisia muistoja rakas laulu tuo lapsuudesta?

Lastensuojelun keskusliiton Emma ja Elias -ohjelma etsii Suomen suosituinta lastenlaulua. Äänestä omaa ja lapsenlapsesi suosikkia ja muistele lauluihin liittyviä muistoja: http://www.emmaelias.fi/suomensuosituinlastenlaulu

Kisa on käynnissä 14. kesäkuuta saakka. Äänestäneiden kesken arvotaan rannekkeita Linnanmäelle, ja suomalaisten suosikkilauluja kuullaan Pori Jazz Kids Festivalin Rytkirinki-konsertissa 14. heinäkuuta.

Kommentit (4)

Nykyisillä lapsilla on niin uusia ja erikoisia lauluja, jotta meidän ikäluokan suosituimmat lastenlaulut ovat heille aivan tuntemattomia, ellei isovanhemmat ole päässet niitä laulamaan heille.

Vierailija

Vaikka tuo kilpailu on jo ohitse niin muuten vaan vastaan että meidän lapsilla oli -Vaarin saari- suosikkilauluna, oli kuulemma niin hauska kuulla mitä kaikkea vaarin saaressa oli. Kyllä sitä laulettiin usein unilauluna ja muuten vaan.

 

 

Lasten ohjelmassa pikku jänö laulaa niin sydämmeen sattuvasti  " avaa kuinka paljon, arvaa kuinka paljon sua rakastakaan"

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat